Food Commerce & Technology voltijd

Heb je vragen over deze opleiding of over Inholland? Stel ze aan mij!

Ervaringen Food, Commerce & Technology

Vraag het aan student Nadim Benjamins

Hey, ik ben Nadim Benjamins en studeer Food Commerce & Technology bij Inholland in Amsterdam. Ik ben 2e jaars student en volg de afstudeerrichting Voedingstechnologie.

In deze opleiding wordt je opgeleid met de skills en vaardigheden om zelf producten te ontwikkelen en op de markt te zetten. Ook kan je na deze studie de kwaliteit beheren van een hele productielijn of zelfs meerdere! Je vergaart kennis over hoe ons eten is opgebouwd tot aan waarom producten op een bepaalde plek in de supermarkt liggen. De kansen die jij na deze studie hebt zijn enorm! In het eerste jaar maak je kennis met een aantal vakken die jou de basis geven om onderzoek te doen naar de markt, begrijpen hoe producten zijn samengesteld en wat de interactie is tussen ingrediënten. Natuurlijk ben je ook veel praktisch bezig en kan je in verschillende projecten en vakken aan de slag gaan met het ontwikkelen van verschillende producten. Je kiest overigens aan het eind van het eerste jaar voor een afstudeerrichting, je kunt kiezen tussen Voedingstechnologie of Markt & Consument. Beide richtingen zijn zeer interessant! Vanaf het tweede jaar ga je je steeds meer specialiseren, maar volg je evengoed nog gezamenlijke vakken en kom je elkaar dus nog regelmatig tegen.

Je kan deze opleiding volgen in Amsterdam en in Delft. Ik zit zelf in Amsterdam (de een na leukste stad na Utrecht). De opleiding is redelijk klein, wat betekent dat er kleinere klassen zijn, intiemer contact met de docenten is waardoor zij jou echt kunnen begeleiden, echt de mogelijkheid om veel leuke en betekenisvolle gesprekken te houden en nieuwe sterke vriendschappen te creëren. Veel van de docenten komen overigens direct uit de Food wereld en kunnen daardoor waardevol zijn in jouw eigen leerproces en ontwikkeling tot food professional!

Lijkt het je interessant of heb je vragen over deze toffe studie? Stel je vraag hieronder!

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228