Food Commerce & Technology voltijd

Heb je vragen over deze opleiding of over Inholland? Stel ze aan mij!

Nathalie Duif Food Commerce Technology

Vraag het aan student Nathalie Duif

Hoi, ik ben Nathalie Duif en studeer Food Commerce & Technology bij Inholland Delft. Ik ben tweedejaars student met de afstudeerrichting Markt & Consument.

Bij Food Commerce & Technology maak je in jaar 1 het volledige proces van voedingsproducten mee. Elk blok gaat in op verschillende onderdelen van de ontwikkeling van een product, op zowel marketing- als technologisch gebied. Je begint met productkennis en de kansen op de markt en eindigt bij het proces en introductie van een product. Zowel scheikunde, natuurkunde, biologie als bedrijfseconomie en M&O komen aan bod in dit eerste jaar van de opleiding. Het maakt niet uit of je een vooropleiding hebt gericht op marketing of in de technologie, beide kanten worden uitgebreid behandeld door middel van verschillende vakken. Aan het einde van jaar 1 kies je vervolgens een afstudeerrichting: Markt & Consument of Voedingsmiddelentechnologie. In jaar 2 vergaar je meer kennis, om zo in jaar 3 op stage te kunnen gaan, waarna je in jaar 4 kan afstuderen.

Food Commerce & Technology bevindt zich zowel in Delft als in Amsterdam. Zelf heb ik voor Delft gekozen, omdat het een kleinschalige locatie is waar iedereen elkaar kent. Het docententeam voor Delft is hetzelfde als voor Amsterdam. Het zijn hele fijne docenten bij wie je altijd terecht kan als je hulp nodig hebt of gewoon een simpele vraag wil stellen. Veel van de docenten in het team hebben ook deze opleiding gedaan en, voordat ze les gingen geven, in het veld gewerkt. Ook de andere docenten komen uit het werkveld en hebben dus al goede ervaring met bedrijven en de toepassing van de leerstof in het werkveld. Verder wordt er in verschillende projecten op de opleiding al samengewerkt met bedrijven om een voorproefje te krijgen van waar je na je afstuderen terecht gaat komen.

Wil je meer weten over de opleiding Food Commerce & Technology of heb je een vraag over het studeren in Delft? Stuur mij dan gerust een mailtje!

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228