Master Advanced Health Informatics Practice

Toelatingseisen Master Advanced Health Informatics Practice

Vooropleiding

Je kunt de Master Advanced Health Informatics Practice volgen wanneer je:

een afgeronde hbo-bacheloropleiding hebt  en aantoonbare relevante werkervaring binnen het domein van (gezondheids)zorg en/of welzijn.

Andere opleidingscriteria

Naast de genoemde vooropleidingen, hanteren we de volgende toelatingscriteria:

Basiskennis van ICT, blijkend uit opleiding en/of ervaring.

Praktijkbegeleider die beschikbaar is voor één uur per week.

Relevante opdrachten uit de praktijk. Er is een specifieke informatiebehoefte binnen de eigen organisatie op het snijvlak van zorg, welzijn en ICT.

Geen hbo-diploma?

Als je geen erkend hbo-bachelordiploma hebt, kun je via een capaciteitenonderzoek het niveau laten toetsen. Lancae, bureau voor loopbaanoriëntatie en counseling, verzorgt al meerdere jaren assessments voor diverse masteropleidingen van Hogeschool Inholland. Dit gaat meestal in overleg met de opleidingscoördinator van de masteropleiding.

Lees meer over het assessment

Voldoe je niet aan de criteria?

Wanneer je niet aan de opleidingscriteria voldoet, dan kun je onze deficiëntiemodules volgen, zodat je mogelijk alsnog aan de voorwaarden voldoet. Neem hiervoor contact contact op met de opleidingscoördinator.

Kom 6 april naar de Open Dag

Meld je aan!

Keuze gemaakt?

Inschrijven

Intakeprocedure

Stuur je cv en een scan van je diploma ('s) naar mahip@inholland.nl. We adviseren je dan omtrent je toelaatbaarheid. De volgende stap is dat je je inschrijft in Studielink.

Na je inschrijving in studielink maken we een afspraak voor een intakegesprek. Bij dit gesprek is ook je opdrachtgever uit jouw organisatie aanwezig. Tijdens het gesprek wordt:

  • gekeken of je voldoet aan de toelatingscriteria;
  • geïnventariseerd aan welke opdrachten je vanuit jouw organisatie gaat werken;
  • vastgesteld wie je praktijkbegeleider is. (Diegene is werkzaam op snijvlak van zorg en ICT, bijvoorbeeld als projectmanager van de afdeling Informatie en Automatisering en is gemiddeld één uur per week beschikbaar voor begeleiding).

De gemaakte afspraken worden vastgelegd in een overeenkomst.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228