Tuinbouw & Agribusiness voltijd

Stel je vraag aan Daphne en Eveline!

Vraag het aan studenten Daphne en Eveline

Wij zijn Eveline de Vos en Daphne Plugge, studenten Tuinbouw en Agribusiness. Op dit moment zitten we in het derde jaar van de afstudeerrichting Teelttechniek en Veredeling.

Tijdens de opleiding Tuinbouw & Agribusiness komen vrijwel alle aspecten aan bod die te maken hebben met tuinbouw. In het eerste jaar heb je nog een breed vakkenpakket. Je krijgt hier zowel een basis mee van economisch en organisatorisch gerelateerde vakken, als van plantkundige en teelttechnische vakken. Hierdoor bouw je in het begin een brede basis op, waarna je je in het tweede jaar verder kan specialiseren in de bedrijfsmatige kant van de tuinbouw (Management & Greenports) of in de teeltkant van de tuinbouw waarvoor wij hebben gekozen (Teelttechniek & Veredeling). Hierdoor kan je al tijdens je opleiding je toekomstige pad beter bepalen en deze tijdens je derdejaars stage en je afstudeerstage verder ontdekken.

Het fijne van studeren bij Inholland Delft zijn vooral wel de kleine klassen en het persoonlijke contact met docenten. Als je vragen hebt kan je de docenten gemakkelijk aanspreken of benaderen via de mail.
Daarnaast is de praktijkgerichte visie van Inholland Delft ook een positief aspect voor de studie. Door de vele praktische vakken en excursies, krijg je tijdens de opleiding al veel te maken met het bedrijfsleven.
Wil je nog meer weten over de opleiding Tuinbouw & Agribusiness of een vraag stellen over studeren in Delft of in het algemeen? Stuur ons dan gerust een mailtje met je vragen!

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228