Heb je een vraag of wil je graag met ons samenwerken?

Neem contact op

Partner in leren

Nederland behoort sinds 2012 tot de top vijf meest concurrerende kenniseconomieën van de wereld. In zo'n kenniseconomie zijn cognitieve en sociale vaardigheden van de beroepsbevolking van groot belang. Dit zal ongetwijfeld ook voor jullie organisatie van toepassing zijn. De wereld wordt steeds slimmer. Iedere dag zien wij opnieuw producten, diensten en innovatieve oplossingen die er gisteren nog niet waren. Hoe behoud ik als organisatie mijn concurrentiepositie en innovatiekracht? Bij Hogeschool Inholland werken we dan ook graag samen met het werkveld, zodat we continu ons onderwijsaanbod op vragen uit de praktijk kunnen afstemmen.

Hogeschool Inholland

Wij zijn een hogeschool waar we iedereen bij naam kennen en bieden onderwijs op maat voor professionals. Op diverse locaties in Noord- en Zuid-Holland kun je bij ons een brede en voor het werkveld relevante bacheloropleiding volgen. Ook kun je bij ons terecht voor verschillende deeltijd hbo-opleidingen, Associate degrees en masteropleidingen: van gezondheidszorg tot economie en van techniek tot onderwijs. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je bij onze hogeschool ook kiezen uit meer dan 140 post-hbo-opleidingen.

Vanzelfsprekend staat de kwaliteit van ons onderwijs voorop, waarbij we aansluiten bij de persoonlijke leerdoelen. Hogeschool Inholland heeft niet alleen docenten uit de praktijk, maar ook docentonderzoekers en ondernemers. Dit maakt het onderwijs divers en uitdagend. Wij hebben docenten die kunnen lesgeven en goed zijn in kennisoverdracht. Wij geloven in kleinschalig en praktijkgericht onderwijs, met veel aandacht voor casestudies en best practices.

HR-afdeling

Voor ons is jullie organisatie uniek. Je hebt je eigen HR-beleid, strategie en doelstellingen. Hoe behoud ik mijn talent? Of wil je juist een groep mensen laten her-, om- of bijscholen? Jouw markt kent zijn eigen dynamiek. De oplossing voor jouw opleidingsvraagstukken moet daarom even uniek zijn.

Hogeschool Inholland helpt je graag met een incompany- of maatwerktraject, aangepast aan jouw situatie en wensen.

Werkgever

Jouw bedrijf doet het goed, maar je weet dat er méér mogelijk is. Je zoekt een partner om medewerkers verder op te leiden. Dit kan heel snel, met modulen en/of cursussen. Of duurzaam, met meerjarige opleidingen en zelfs maatwerktrajecten. Voor professionals bieden we ook individuele deeltijdopleidingen aan: van kortdurende module tot volledige bachelor. Immers, als een bedrijf aandacht geeft aan talentontwikkeling, geeft dat een aantoonbaar effect op het bedrijfsresultaat.

Subsidies

Naast belastingvoordelen zijn er diverse subsidies om de opleidingskosten van medewerkers (deels) te financieren. Hieronder hebben we de mogelijkheden op een rij gezet.

Levenlanglerenkrediet

Subsidieregeling Praktijkleren

Studiekosten en inkomstenbelasting medewerker

Scholingsfondsen en branchevereniging

Heb je een vraag of wil je graag met ons samenwerken?

Neem contact op