Innoveren met een afstudeerder

Vergroot de innovatiekracht van jouw bedrijf

Hoe een afstudeerstudent mét lef jouw mkb-bedrijf helpt

Een talentvolle afstudeerder van Hogeschool Inholland die jouw bedrijf helpt innoveren? Mkb’ers kunnen zich nu aanmelden voor deze prachtkans: het innovatietraineeship. Tijdens een afstudeerstage helpt een speciaal geselecteerde afstudeerder van Inholland jouw bedrijf te innoveren. Met gloednieuwe producten, diensten of processen. Wat het ook is, het is altijd maatwerk en toegespitst op de uitdaging van jouw mkb-bedrijf.

De afstudeerder van Inholland helpt jouw bedrijf innovaties te verkennen en herkennen. De eerste 6 maanden in een stage, daarna voor 1 jaar in dienst bij jouw bedrijf, en met support vanuit onze hogeschool. Zodat hij of zij jou daadwerkelijk helpt met innoveren.
Misschien wel de frisse wind waar jouw bedrijf aan toe is? 

Meld je aan

Jong talent beschikbaar

Inholland is de kweekvijver voor jong en gemotiveerd talent. Onze Inholland-professionals in spe staan te popelen om zich in te zetten voor jouw mkb-bedrijf. Gedreven afstudeerders met lef, maar vooral met aanleg! En het vermogen jouw bedrijf te helpen verbeteren en versterken.

Onze afstudeerders staan klaar om de innovatiekracht van jouw onderneming te vergroten. Steeds samen met, en begeleid door een onderzoeker van Inholland. Zodat jouw bedrijf altijd wint aan kennis en kunde. Voor jezelf, je personeel, jouw bedrijf en natuurlijk je allernieuwste aanwinst: een Inholland-professional.

Praktische informatie

Met het innovatietraineeship wil Inholland de relatie tussen onderwijs, onderzoek en werkveld versterken. Studenten van Inholland koppelen we tijdens dit traineeship aan mkb-bedrijven en krijgen begeleiding vanuit de hogeschool en jouw mkb-bedrijf. De student werkt vanaf september 2021 een half jaar aan het afstudeeronderzoek, onder begeleiding van een onderzoeker van Inholland. Na deze 6 maanden, kun jij de student een jaarcontract aanbieden bij jouw bedrijf om de resultaten van het onderzoek te realiseren. Inholland blijft de afgestudeerde professional tijdens deze periode trainen en coachen op ondernemers- en managementvaardigheden. En natuurlijk mag jijzelf en jouw personeel ook meedoen met deze trainingen.

Meer info over het innovatietraineeship

Lees meer