Samen ondernemen voor goed onderwijs

Samenwerken met Inholland Rotterdam

Ons credo is net als die van de stad Rotterdam: geen woorden, maar daden. Wij bereiden onze studenten voor op een succesvolle carrière door ondernemend onderwijs te bieden.

Hiervoor hebben wij diverse samenwerkingen met partners. Zo kan de student tijdens de studie werken aan maatschappelijke uitdagingen. Onze labs en leerwerkplaatsen bieden de omgeving waar onze studenten met deze uitdagingen aan de slag gaan.

Er staan echter nog tal van mogelijkheden open, kansen te verzilveren en verbindingen te leggen. Daar hebben wij jou, onze werkveldpartners en relaties, hard bij nodig. De tijd waarin het onderwijs studenten enkel opleidde voor een carrière ligt achter ons. Wij helpen onze studenten naast weerbaar ook analytisch en innoverend te zijn. Met een multidisciplinaire blik kijken ze naar de maatschappelijke uitdagingen in de wereld om hen heen. Om uiteindelijk ook jouw organisatie te versterken.

Lees de tweede editie van ons werkveldmagazine Inbusiness met mooie voorbeelden van onze samenwerkingen en projecten én verhalen over onze studenten en over onderzoek: Inbusiness magazine

Neem contact op

Een greep uit ons aanbod

Urban Leisure & Tourism Lab

Bijdragen aan een duurzame en inclusieve leefomgeving in de stad? In ons lab helpen we je graag op weg!

Urban Leisure & Tourism Lab Rotterdam

rechtswinkel010

Studenten geven gratis juridisch advies en ondersteuning aan inwoners, ondernemers en studenten uit de Regio.

Lees meer

Onze partners in de regio

Vanuit onze missie en visie willen wij met ons onderwijs en onderzoek bijdragen aan een duurzame, gezonde en creatieve samenleving. Dat doen we door toekomstige professionals op te leiden die succesvol kunnen bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Studenten, docenten en bedrijven creëren een leergemeenschap waarin samen continu leren, werken aan realistische vragen, opdrachten, onderzoek en nieuwe kennis ontwikkelen centraal staat. We zien hierbij de regio als rijke leeromgeving.

552 nieuwsberichten

Wil je samenwerken of heb je een vraag?

Neem contact met ons op!