Word Inholland-student voor één dag

Kom proefstuderen of loop een dagje mee

Wil je ervaren of een opleiding écht bij je past? En of je je thuisvoelt bij Hogeschool Inholland? Meld je dan aan voor een meeloopdag of kom proefstuderen en ontdek het zelf!

Meld je hier aan

Proefstuderen of meelopen; de keuze is aan jou

Elke opleiding heeft een eigen programma. Bij sommige opleidingen kun je een dagje meelopen met een student, bij andere opleidingen volg je een groepsprogramma. Je volgt bijvoorbeeld een college, gaat aan slag met een interessante casus of woont een workshop bij. Natuurlijk kun je ook al je vragen stellen aan onze studenten en docenten.

Check wat de opleiding van jouw interesse aanbiedt en meld je aan.

Proefstuderen

Bij proefstuderen kom je met een groepje studiekiezers op bezoek bij de opleiding. Je volgt dan een mooi en afwisselend programma, speciaal voor jullie samengesteld.

Ik wil graag proefstuderen

Meelopen

Kies je voor meelopen? Dan maak je zelf een afspraak met de opleiding. Je wordt dan aan een student gekoppeld die jou rondleidt en meeneemt naar bijvoorbeeld colleges, praktijklessen of projecten van die dag.

Ik wil graag meelopen

“Ik vond het heel fijn mensen te leren kennen van de opleiding, waardoor ik me al meteen een beetje thuis voelde.”


Janine Gouswaart, student Communicatie

Deeltijd- en masteropleidingen

Deeltijd- en masteropleidingen nodigen je graag uit voor een telefonisch gesprek om je vragen te beantwoorden en een studieadvies te geven. Laat je gegevens achter en de opleiding neemt contact met je op.

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228