Passend advies en antwoord op je vragen.

Studiekeuzegesprek

Heb je hulp nodig bij je studiekeuze, of heb je vragen over een specifieke opleiding? Dan kun je bij het Studiekeuze Adviescentrum terecht voor een uitgebreid en persoonlijk Studiekeuzegesprek. Hiermee krijg je beter inzicht in onder meer jouw interesses, kwaliteiten en ambities.

Het Studiekeuzegesprek is onafhankelijk en duurt doorgaans een uur. Het gesprek start altijd met een intake, zodat de studiekeuzeadviseur kan bepalen waar jij in je studiekeuzeproces staat en wat je nodig hebt om verder te komen. Diverse spelmiddelen, vragenlijsten en een studiekeuzetest kunnen ingezet worden. Aan het eind van het Studiekeuzegesprek krijg je een passend advies en een plan van aanpak voor de vervolgstappen mee.

Let op

  • Voor Den Haag: tot en met 25 augustus heeft het Studiekeuze Adviescentrum in Den Haag vakantie. Vanaf 26 augustus kun je bij ons langskomen of weer contact met ons opnemen.
  • Voor Rotterdam: tot en met 30 augustus heeft het Studiekeuze Adviescentrum in Rotterdam vakantie. Vanaf 2 september kun je bij ons langskomen of weer contact met ons opnemen.

Maak afspraak voor

Studiekeuzegesprek

Heb je wat meer hulp nodig?

Op ieder Studiekeuze Adviescentrum kun je de Studiekeuzeworkshop volgen. Samen met andere studiekiezers doorloop je een heel programma met daarin diverse tests. Hierdoor krijg je een beter beeld van je interesses, talenten en kwaliteiten, en de opleidingen die daarbij passen.

Studiekeuzeworkshop

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!