Passend advies en antwoord op je vragen.

Studiekeuzegesprek

Heb je hulp nodig bij je studiekeuze, of heb je vragen over een specifieke opleiding? Dan kun je bij het Studiekeuze Adviescentrum terecht voor een uitgebreid en persoonlijk Studiekeuzegesprek. Hiermee krijg je beter inzicht in onder meer jouw interesses, kwaliteiten en ambities.

Het Studiekeuzegesprek is onafhankelijk en duurt doorgaans een uur. Het gesprek start altijd met een intake, zodat de studiekeuzeadviseur kan bepalen waar jij in je studiekeuzeproces staat en wat je nodig hebt om verder te komen. Diverse spelmiddelen, vragenlijsten en een studiekeuzetest kunnen ingezet worden. Aan het eind van het Studiekeuzegesprek krijg je een passend advies en een plan van aanpak voor de vervolgstappen mee.

Liever online of telefonisch?

We kunnen jou ook online of telefonisch helpen met je studiekeuze. Naast het geven van informatie of advies en het voeren van gesprekken, zetten we op afstand ook tools en testen in. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Maak afspraak voor

Studiekeuzegesprek

Heb je wat meer hulp nodig?

Op ieder Studiekeuze Adviescentrum kun je de Studiekeuzeworkshop volgen. Samen met andere studiekiezers doorloop je een heel programma met daarin diverse tests. Hierdoor krijg je een beter beeld van je interesses, talenten en kwaliteiten, en de opleidingen die daarbij passen.

Studiekeuzeworkshop

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228