Haal meer uit jouw talent, ontwikkel jezelf in deeltijd

Open Avond Werken en Leren 

Woensdag 1 november | 17.00 tot 20.00 uur 

Wil jij je oriënteren op een deeltijd bacheloropleiding, Associate degree of master? Bezoek onze Open Avond die we deels online en deels op locatie organiseren. Dit is waar je onze opleidingen vindt op woensdag 1 november 2023.

Programma's binnenkort bekend

De programma's zijn nog niet bekend, die kun je hier op een later moment bekijken. Als je je aanmeldt voor de Open Dag ontvang je het programma ook per mail, daarnaast natuurlijk ook de details van de voorlichting van de opleiding van jouw keuze en als die online is ook de link naar Teams. 

Informatie op locatie 

Onze deeltijdopleidingen die op locatie zijn tijdens de Open Avond, bieden je opleidingspresentaties op onze leslocaties. Natuurlijk kun je daar ook al jouw vragen stellen aan studenten en docenten. Sommige opleidingen kiezen ervoor een online voorlichting te geven en soms doen ze beiden. 

Interesse in korte opleidingen of modules?
Bekijk dan onze post-hbo-opleidingen

Wat kun je verwachten? 

  • Krijg een zo goed en compleet mogelijk beeld van onze opleidingen door één van de voorlichtingen bij te wonen. Dit kan op locatie en/of online via MS Teams. Zodra het programma bekend is plaatsen we dat online, je kunt je natuurlijk wel alvast aanmelden voor de Open Avond en jouw favoriete opleiding kiezen, wij houden jou dan op de hoogte. En, ga je online die avond maar ben je nog niet helemaal thuis in MS Teams? Geen probleem. Hier vind je een toelichting op het gebruik van MS Teams.  
  • Moeite met kiezen? Of benieuwd of je studie, werk en privé kunt combineren? Stel jouw vragen tijdens of na de voorlichting, anderen hebben vaak dezelfde vragen dus gooi het in de groep. En die je dat liever 1 op 1 dan is er meestal tijd na de voorlichting om met docenten en studenten in gesprek te gaan. 
  • Wil je je inschrijven en heb je hulp of uitleg nodig? Chat, bel of mail met onze administratie.

Het verschil zit in ons

Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt, we willen je graag leren kennen. Wat zijn jouw unieke eigenschappen? Daar zijn we nieuwsgierig naar, want daarin zit jouw unieke kracht. Het verschil zit in jou. En dus beginnen we bij jou, en wie jij bent als persoon.

Tegelijkertijd denken en werken we altijd in de wij-vorm. Want als individu ben jij krachtig, maar samen zijn we onoverwinnelijk.

Lees onze hele verhaal

Kom je ook naar de Open Avond?

Meld je aan

Open Avonden en Dagen in 2023/2024

Open Avond - woensdag 1 november 2023 (meld je hier aan)
Open Avond - woensdag 13 december 2023
Open Avond - woensdag 7 februari 2024
Open Dag - zaterdag 6 april 2024
Informatie-avond - woensdag 5 juni 2024 

Meld je aan of zet jouw favoriete dag alvast in je agenda. 

Heb je vragen?

We helpen je graag!

Whatsapp
06 2111 5555
Telefoon
023 522 3228