Ben je zwanger en wil je als model meedoen aan onze training en examens van echoscopisten in Haarlem?

Meld je aan en ontvang na afloop de echofoto's van jouw kindje op USB én een cadeaubon!


Voor de verloskundige echo-opleiding bij Hogeschool Inholland worden echomodellen gezocht. In de agenda wordt aangegeven op welke data we zwangere vrouwen zoeken en welke termijn dan gewenst is. Voorwaarde voor deelname is dat recent een eigen echo gemaakt is waarbij geen afwijkingen zijn gevonden.

Aanwezigheid

Het is mogelijk om 1 persoon mee te nemen naar de echo (uitgezonderd bij examens), kinderen kunnen niet meekomen. Als bedankje ontvang je enkele echofoto's van jouw kindje op USB én een VVV-kaart van € 15.

Locatie

Hogeschool Inholland Haarlem
Bijdorplaan 15
2015 CE Haarlem

Ga naar de agenda en meld je aan

Belangrijk om te weten

  1. Je krijgt - als dank - de echofoto's van jouw kindje op USB én een cadeaubon van € 15
  2. Je bent in totaal ongeveer 1 tot 1,5 uur aanwezig op Inholland Haarlem. Tijdens de echo is altijd een docent (ervaren echoscopist) aanwezig.
  3. Geslachtsbepaling is geen doel van de echo. Wel kan het geslacht in beeld komen tijdens de echo. Wil je het geslacht van het kindje niet weten, bespreek dit dan duidelijk met de aanwezige deelnemers en docent.
  4. De locatie is goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en op de fiets vanuit Haarlem. Als je met de auto komt, kun je parkeren in de ondergrondse garage. Reiskosten worden niet apart vergoed.
  5. Indien tijdens de echo een aanwijzing voor een afwijking wordt gevonden, krijg je via jouw verloskundig zorgverlener vervolgonderzoek aangeboden.
  6. Bij gezondheidsklachten passend bij Covid-19 vragen we je af te melden via echomodel.miro@inholland.nl

Heb je vragen? Ik help je graag verder!

Miriam Riemer
opleidingscoördinator

Stel je vraag aan Miriam
T: 06 2111 5507
E: echo-obstetrie.miro@inholland.nl