Post-hbo Bedrijfskunde

Deelnemer Stef de Koning over post-hbo Bedrijfskunde


"Ik heb geleerd hoe ik de groei van ons bedrijf beter kan managen"

Stef de Koning is eigenaar van Schildersbedrijf S. de Koning & Zns. Door de groei van zijn bedrijf ontstond de behoefte om een stevige basis te leggen onder zijn ondernemerschap. Hij koos voor de post-hbo opleiding Bedrijfskunde bij Inholland Academy.

Toepasbaar in praktijk

"Ik wilde steviger in mijn schoenen staan als eigenaar van mijn schildersbedrijf. Deze opleiding bood me theoretische kennis die ik gelijk in de praktijk kon toepassen. Fijn aan deze opleiding was dat de colleges in de avond plaatsvonden. Daardoor kon ik overdag gewoon mijn bedrijf leiden. De modules sloten goed aan op mijn leervragen, dus ik had echt het gevoel dat ik er iets aan had.

Betere gesprekspartner

Door alles wat ik heb geleerd over bedrijfskunde sta ik steviger in mijn schoenen als leidinggevende. Ik ben een betere gesprekspartner geworden voor klanten, collega’s en andere stakeholders. Fijn is dat je aan de slag gaat met vraagstukken uit je eigen organisatie. Dat levert gelijk resultaat op in de dagelijkse praktijk. Ik heb geleerd hoe ik de groei van ons bedrijf beter kan managen.

Investering in jezelf

De opleiding vraag best wat aandacht en tijd van je, dat moet je niet onderschatten. Andere dingen in je leven moet je dus even aan de kant zetten. Maar ik zie het zo: je investeert in jezelf, dus dat hoort erbij. Ik kijk terug op een leerzame periode. De opleiding is goed geweest voor mijn persoonlijke ontwikkeling én die van mijn bedrijf."Stef de Koning
eigenaar Schildersbedrijf S. de Koning & Zns.

deelnemer post-hbo Bedrijfskunde

Terug naar In het kort

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven