Bedrijfskunde post-hbo

Toelating Bedrijfskunde post-hbo

Heb je behoefte aan meer bedrijfskundige kennis en de toepassing ervan? Om toegelaten te worden voor de post-hbo opleiding Bedrijfskunde ben je in bezit van een hbo diploma – of een gelijkwaardige combinatie van opleiding en praktijkervaring. Het maakt niet uit of je bij een profit of non-profit organisatie werkt.

Ook belangrijk: je hebt voldoende kennis van commerciële economie of bedrijfseconomie. Tevens werk je als professional in een management positie, management ondersteunende functie of ambieer je een leidinggevende rol in de toekomst.

Heb je dat niet? Neem dan contact op met opleidingsadviseur Saskia Dekker via T: 06 2111 5434 of E: saskia.dekker@inholland.nl voor meer informatie over je toelaatbaarheid. 

Post-hbo Bedrijfskunde zorg en welzijn

Ben je werkzaam in de sector zorg en welzijn of is dat jouw ambitie?  Dan past de post-hbo opleiding Bedrijfskunde zorg en welzijn wellicht nog beter bij jou. Beide opleidingen zijn op dezelfde manier opgebouwd en gaan daarmee ook uit van hetzelfde theoretisch kader. Echter, bij de casuïstiek ontstaat een verschil. Post-hbo Bedrijfskunde algemeen zal meerdere branches belichten, terwijl bij de opleiding Bedrijfskunde zorg en welzijn vooral wordt stilgestaan bij vraagstukken uit de zorg. Bij beide opleidingen ben je echter van harte welkom met een achtergrond in de zorg. Je keuze zal met name bepaald worden door je persoonlijke leerdoel. Twijfel je of wil je een persoonlijk advies? Neem dan contact op met opleidingsadviseur Saskia Dekker via T: 06 2111 5434 of E: saskia.dekker@inholland.nl.

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven