Bedrijfskunde post-hbo

De wereld verandert snel. De belangrijkste motor achter deze veranderingen is digitale technologie. Door het internet en andere technologische ontwikkelingen wijzigen de verwachtingen van afnemers van producten en diensten en ook de dienstverlening zelf ingrijpend. Bestaande verdienmodellen staan onder druk. Veel sectoren moeten zichzelf opnieuw uitvinden. Business en bedrijfsvoering ontwikkelen zich volgens nieuwe regels. Ook in de non-profit sector.

In de avondopleiding Bedrijfskunde op post-hbo niveau ontwikkel je jezelf tot de professional die onderbouwd en met inzicht de bedrijfsvoering overziet en in staat is eigentijdse veranderingen te initiëren, strategisch beleid te maken en dit effectief uit te voeren.

Uniek: versnelde doorstroming naar Fast Track to Action Learning MBA
Na post-hbo Bedrijfskunde kun je versneld doorstromen naar de Fast Track to Action Learning MBA van Business School Nederland. Dit programma van 15 maanden is alleen toegankelijk voor afgestudeerden van de post-hbo opleiding Bedrijfskunde van Inholland Academy. Je komt in aanmerking voor vrijstellingen en hebt hierdoor de unieke mogelijkheid om goedkoper én sneller de internationaal erkende MBA-titel te behalen.

Lees meer over de opleiding Bedrijfskunde

Post-hbo Bedrijfskunde zorg en welzijn
Ben je werkzaam in de sector zorg en welzijn of is dat jouw ambitie? Dan past de post-hbo opleiding Bedrijfskunde zorg en welzijn wellicht nog beter bij jou. Waar Bedrijfskunde post-hbo meerdere branches belicht, wordt in deze opleidingsvariant vooral stilgestaan bij vraagstukken uit de zorg.

Lees meer over de opleiding Bedrijfskunde zorg en welzijn

niveau
post-hbo
duur
32 bijeenkomsten, 9 maanden
locatie
Haarlem en Rotterdam

Oud-deelnemer Claudia Kleine vertelt hoe het is om als werkende professional een post-hbo opleiding te volgen. 

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Annette Vendel
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Annette
T: 06 5202 8356 | 088 466 30 30
E: annette.vendel@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven