Persoonlijk projectleiderschap

Programma module Persoonlijk projectleiderschap

In de post-hbo module Persoonlijk projectleiderschap maken we gebruik van het Insights Discovery-kleurenmodel. Je wordt uitgedaagd om jouw persoonlijke leiderschapscapaciteiten en -stijlen verder te onderzoeken en te ontwikkelen. Door kennis te maken met je persoonlijke voorkeuren en motieven en de impact die je hebt op anderen, dan wel kunt creëren voor jezelf, ontstaat ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Onderwerpen

Je gaat aan de slag met onderwerpen als:

  • inzicht in je eigen sterke punten en ontwikkelpunten
  • voorkeursstijlen voor leiderschap
  • verrijken van je persoonlijke leiderschapsstijl
  • teamdynamiek
  • motivatie en teambuilding
  • omgaan met weerstand
  • grenzen bewaken en delegeren
  • effectieve communicatievaardigheden

Persoonlijk projectleiderschapsplan

Deze module bestaat uit 1 online zelfstudieles en 3 fysieke bijeenkomsten van een volledige dag. Tijdens de zelfstudieles ga je onder andere de evaluator invullen, op basis waarvan jouw persoonlijke Insights Discovery-profiel wordt opgesteld. Dit profiel geeft waardevolle inzichten waar je tijdens de fysieke bijeenkomsten mee aan de slag gaat. Er zijn voldoende rustweken tussendoor, waarin je jezelf kunt inlezen en werken aan de opdrachten. Tijdens de module werk je aan een Persoonlijk projectleiderschapsplan, waarin ontwikkelpunten op zowel persoonlijk vlak als teamniveau worden meegenomen.

Incompany- en/of maatwerktraject Persoonlijk projectleiderschap

De post-hbo module Persoonlijk projectleiderschap leent zich ook uitstekend als basis voor een incompany- en/of maatwerktraject. Opleidingsadviseur Saskia Dekker adviseert je graag via T: 06 2111 5434 of E: saskia.dekker@inholland.nl 

Interesse in deze module? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de module-informatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

  Download brochure

Is deze module iets voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven