Persoonlijk projectleiderschap

Toelating module Persoonlijk projectleiderschap

Herken jij jezelf in één of meerdere van onderstaande profielen? Dan is de post-hbo module Persoonlijk projectleiderschap echt iets voor jou.

  • Je werkt in jouw functie veel samen met anderen en bent op zoek naar concrete handvatten om samen veerkrachtiger en succesvoller te zijn. Erg geschikt voor o.a. (project)managers, ondernemers, HR-medewerkers, managementondersteuners en projectteamleden;
  • Je wilt meer inzicht in jouw persoonlijke leiderschapscapaciteiten en -stijlen en deze verder ontwikkelen;
  • Je wilt leren hoe je door inzet van jouw persoonlijke kwaliteiten de teameffectiviteit en communicatie in jouw organisatie kunt verbeteren.

Om toegelaten te worden tot de post-hbo module Persoonlijk projectleiderschap ben je in bezit van een hbo-diploma of een gelijkwaardige combinatie van opleiding en praktijkervaring. 

Persoonlijk advies

Heb je vragen over je toelating of wil je sparren of deze module het beste past bij jouw situatie en ambities? Heb je wel relevante werkervaring, maar geen hbo-diploma? Met de juiste motivatie is er veel mogelijk! Opleidingsadviseur Saskia Dekker adviseert je graag via T: 06 2111 5434 of E: saskia.dekker@inholland.nl 

Goed om te weten

Naast de losse module Persoonlijk projectleiderschap kun je ook kiezen voor onderstaande post-hbo opleidingen binnen dit vakgebied:

  • Projectmanagement: een korte post-hbo opleiding, waarin de focus ligt op de meest essentiële projectmanagementskills. Geschikt voor de beginnende (junior) projectmanager.
  • Projectleider van de toekomst: hierin volg je naast de modules van post-hbo Projectmanagement, ook de modules Persoonlijk projectleiderschap en Toekomstgericht systeemdenken. Next level dus, waarin je leert om complexe projecten te managen vanuit een duurzaam, inclusief en holistische perspectief.
  • Projectleider energietransitie: een uitbreiding van de opleiding Projectleider van de toekomst waarin je de extra module Energietransitie Essentials volgt. Geschikt voor toekomstige projectleiders binnen de energietransitie.

Interesse in deze module? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de module-informatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

  Download brochure

Is deze module iets voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven