Persoonlijk projectleiderschap

Resultaat module Persoonlijk projectleiderschap

Onze leeruitkomsten beschrijven het eindniveau dat jij moet weten, begrijpen en/of toepassen om de module succesvol af te ronden: 

  • Aan de hand van persoonlijkheidsvoorkeuren (inzichten uit het Insights Discovery-model) leg je een waardevolle basis voor groei en ontwikkeling, zowel op persoonlijk vlak als op teamniveau.
  • Je hebt inzicht in je eigen gedrag en dat van anderen (voorkeursstijlen en kleuren) en de invloed hiervan op communicatie en relaties. Hierdoor kun je bewustere keuzes maken en je sterke punten benutten. Je stemt je eigen stijl af op die van anderen om te komen tot effectieve communicatie, verminderen van weerstand en betere (team)prestaties.
  • Je reflecteert op de effectiviteit van je eigen leiderschapsstijl.

Na succesvolle afronding van de module Persoonlijk projectleiderschap ontvang je een post-hbo certificaat van Inholland Academy. 

Tip: heb jij ambities om jouw persoonlijke leiderschapskwaliteiten in te zetten als projectleider? Bekijk dan ook de post-hbo opleiding Projectleider van de toekomst. Hierin volg je naast deze module, ook modules op het gebied van projectmanagement en systeemdenken.

Interesse in deze module? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de module-informatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

  Download brochure

Is deze module iets voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven