Post-hbo Bedrijfskunde zorg en welzijn

Docent Etiënne Jager

"Al 20 jaar begeleid ik als organisatieadviseur adviesopdrachten bij grote MKB-bedrijven en bekende multinationals. Strategievraagstukken en de daarbij behorende organisatorische veranderingen zijn enorm boeiend. Als meervoudig ondernemer adviseer ik niet alleen het management, maar sta ik zelf ook met ‘de voeten in de modder’ van mijn eigen ondernemingen. Zo neem ik je tijdens de lessen mee in het belang van bevlogen medewerkers, tevreden klanten en de zoektocht naar innovatieve ideeën en nieuwe verdienmodellen. Genoeg inspiratie dus om te delen met elkaar.

Als ervaren docent en auteur van enkele managementboeken geef ik bij meerdere onderwijsinstellingen les op zowel post-hbo als MBA-niveau. Ik vind het heerlijk om met deelnemers te mogen sparren over hun bedrijfskundige vraagstukken. Zo blijven de deelnemers onderdeel van ons netwerk en is een leven lang leren de norm is geworden.

Binnen de post-hbo opleiding Bedrijfskunde zorg en welzijn verzorg ik de module Strategisch management en Verandermanagement waarin ik de deelnemers uitdaag om na te denken over de strategische koers van hun organisatie en hoe zij een verandering in beweging krijgen. We behandelen modellen en bespreken actuele voorbeelden met elkaar. Zo krijgen de deelnemers de kans om stap voor stap strategisch te leren denken en te oefenen met veranderkundige interventies.

De opleiding Bedrijfskunde zorg en welzijn is een goede mix van enerzijds ‘harde’ bedrijfseconomie, namelijk het oog gericht op de effectiviteit en efficiëntie van de organisatie, en anderzijds ‘zachte’ psychologie met veel aandacht voor persoonlijke groei en omgaan met medewerkers in organisatie. Aan het eind van de module zien de deelnemers mij nogmaals wanneer ik enkelen van hen begeleid bij het afronden van de eindopdracht waarin zij al het geleerde samenbrengen in één integrale eindopdracht."

Docent Etiënne Jager - post-hbo Business Controller

Etiënne Jager

docent Strategisch management en Verandermanagement
post-hbo opleiding Bedrijfskunde zorg en welzijn


Terug naar Docenten

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven