Informatiebeveiliging – Integratie en Borging (module)

Integreer informatiebeveiliging in het DNA van jouw organisatie

Met de opkomst van digitale technologieën zijn de risico’s van informatiebeveiliging aan de orde van de dag. Om de continuïteit van bedrijfsactiviteiten te waarborgen, is een gedegen informatiebeveiligingsaanpak dan ook belangrijk. Informatiebeveiliging helpt bij de bescherming van vertrouwelijke informatie en bij het verkleinen op cyberaanval risico’s. Wil jouw organisatie de interne capaciteit en expertise verhogen om bestaand informatiebeveiligingsbeleid effectief door te voeren? Schrijf je dan nu in voor de module Informatiebeveiliging – Integratie & Borging. Waar de mens vaak wordt gezien als zwakste schakel, kun jij ervoor zorgen dat deze de sterkste wordt!

  • Ervaren praktijkdocent die jou heldere handvatten geeft om het security- en privacybeleid te integreren in het DNA van jouw organisatie;
  • Focus op 'doen' waardoor je jezelf in korte tijd comfortabel voelt in jouw informatiebeveiligingsrol;
  • Direct resultaat omdat je stap voor stap toewerkt naar een verbeterplan om kwetsbaarheden op dit gebied aan te pakken.

Wat levert de module jou op?

Met ons pragmatische en hands-on programma ga jij aan de slag met het doorvoeren van security- en privacybeheersmaatregelen binnen jouw organisatie. Van incidentmanagement, clean desk policy, tot implementatie van technische beheersmaatregelen, zoals back-ups en securitytesten. Jij levert een bijdrage aan een stevig intern risicobewustzijn op het gebied van informatiebeveiliging. Lekker praktisch dus, met direct resultaat! Zowel voor jouw organisatie, als voor jou: het is immers een expertise waar op de arbeidsmarkt veel vraag naar blijft.

Lees meer over de post-hbo module Informatiebeveiliging - Integratie & Borging

niveau
post-hbo
duur
9 bijeenkomsten in 3 maanden
locatie
Amsterdam en Den Haag

Interesse in deze module? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de module-informatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochureBel of mail opleidingscoördinator Rowena Smit voor algemene vragen over bijvoorbeeld het rooster:

Vraag het Rowena
T: 06 3100 6732
E: mgt.academy@inholland.nl

Persoonlijk opleidingsadvies nodig of maatwerkvragen? Plan een online adviesgesprek met opleidingsadviseur Saskia Dekker:

Vraag het Saskia
T: 06 2111 5434
E: saskia.dekker@inholland.nl

Plan je online adviesgesprek

Is dit de module voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven