Informatiebeveiliging – Integratie en Borging (module)

Resultaat module Informatiebeveiliging – Integratie & Borging

Na afloop van de module Informatiebeveiliging – Integratie & Borging heb je voor jouw organisatie een verbeterplan opgesteld om de security- en privacykwetsbaarheden aan te pakken. Je hebt ervaring opgedaan met diverse beheersmaatregelen en hebt de bewustwording in jouw organisatie vergroot.

Waardepapier

Nadat je deze module succesvol hebt afgerond, ontvang je het certificaat Informatiebeveiliging – Integratie & Borging op post-hbo niveau van Inholland Academy.

Tip: wil jij niet alleen aan de slag met bestaand security- en privacybeleid, maar juist dit beleid ook aanscherpen? Check dan de opleiding Cybersecurity en informatiebeveiliging. Hierin volg je voorafgaand aan deze module, ook de praktische module Informatiebeveiliging – Strategie & Beleid, waarbij de focus ligt op het daadwerkelijk opstellen van een constructieve basis voor informatiebeveiliging.

Leeruitkomsten module Informatiebeveiliging – Integratie & Borging

Onze leeruitkomsten beschrijven het eindniveau dat jij moet weten, begrijpen en/of toepassen om de module succesvol af te ronden.

  • Om te voldoen aan vastgesteld ISMS en PIMS van een organisatie, implementeer je benodigde security- en privacybeheersmaatregelen en verbeterprojecten.
  • Je hebt begrip van de details van ISMS en PIMS die nodig zijn om veiligheidsrisico’s, zoals hacks en datalekken, te verkleinen.
  • Om het security- en privacybeleid succesvol in de organisatie uit te rollen, ben je in staat stakeholders en gebruikers aan te zetten tot systematische uitvoering van dit beleid.
  • Je bent bewust en bekwaam om te realiseren dat een organisatie doorgroeit naar een gezond niveau van veiligheid en privacybescherming.

Interesse in deze module? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de module-informatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de module voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven