Informatiebeveiliging – Integratie en Borging (module)

Toelating module Informatiebeveiliging – Integratie & Borging

Informatiebeveiliging – Integratie & Borging is een module op post-hbo niveau. Om toegelaten te worden ben je in bezit van een hbo-diploma of een gelijkwaardige combinatie van opleiding en praktijkervaring. Omdat het een praktijkgerichte module is, is het wenselijk dat je voor een organisatie werkt waar je de geleerde lesstof direct kunt toepassen. Check vooraf graag of jij via jouw organisatie toegang hebt tot de ISO-normen 27001, 27002 en 27701.

Voor wie

Deze module is de juiste keuze als je aan de slag gaat in een rol in informatiebeveiliging bij een organisatie met bestaand beleid op dit gebied. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat je iemand vervangt in deze rol. Of omdat jouw organisatie, gezien het belang van informatiebeveiliging, de interne capaciteit op dit gebied wil vergroten.

Is dit er nog geen bestaand beleid of kan jouw organisatie hier een verbeterslag maken? Volg dan eerst de module Informatiebeveiliging – Strategie & Beleid, waarin je een constructieve basis om security- en privacyrisico’s te beperken. Je kunt ook direct kiezen voor beide modules in één scherp geprijsd totaalpakket: de opleiding Cybersecurity en informatiebeveiliging.

Persoonlijk advies

Heb je vragen over je toelating? Heb je momenteel geen werkgever of geen toegang tot de ISO-normen? Of wil je sparren over de vraag of deze module het beste past bij jouw situatie en ambities? Opleidingsadviseur Saskia Dekker adviseert je graag via T: 06 2111 5434 of E: saskia.dekker@inholland.nl 

Interesse in deze module? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de module-informatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de module voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven