Security & Privacy Management

Toelating opleiding Security & Privacy Management

Security & Privacy Management is een opleiding op post-hbo niveau. Om toegelaten te worden ben je in bezit van een hbo-diploma of een gelijkwaardige combinatie van opleiding en praktijkervaring.

Omdat het een praktijkgerichte opleiding is, is het wenselijk dat je voor een organisatie werkt waar je de geleerde lesstof direct kunt toepassen. Check vooraf graag of jij via jouw organisatie toegang hebt tot de ISO-normen 27001, 27002 en 27701.

Voor wie

Herken jij jezelf in één of meerdere van onderstaande punten? Dan is de opleiding Security & Privacy Management de juiste keuze voor jou.

  • Je gaat in de praktijk aan de slag in een rol in informatiebeveiliging;
  • Je hebt de ambitie om door te groeien naar een functie als Information Security Officer, Privacy Officer of Security Operations Analist;
  • Je krijgt in je werk te maken met privacy, AVG en informatiebeveiliging en wilt in korte tijd grip krijgen op dit vakgebied;
  • Je wilt de weerbaarheid van je organisatie op het gebied van informatiebeveiliging vergroten (ook erg geschikt voor mkb ondernemers!).

Persoonlijk advies

Heb je vragen over je toelating? Heb je momenteel geen werkgever of geen toegang tot de ISO-normen? Of wil je sparren over de vraag of deze opleiding het beste past bij jouw situatie en ambities? Opleidingsadviseur Judith Loogman adviseert je graag via T: 06 2911 8971 of E: judith.loogman@inholland.nl.

Goed om te weten: heb je specifieke interesse in één van de modules? Geen probleem! Je kunt jezelf ook voor alleen deze module(s) inschrijven:

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven