Aanvullend uitstroomprofiel tot Registercoach

Behaal nu je registratie als Registercoach en breid je werkzaamheden uit!

Ben jij geregistreerd bij LVSC als (beginnend) supervisor en wil je daarnaast ook graag coachen? Tijdens de supervisie-opleiding heb je al een brede basis gelegd op het gebied van kennis en vaardigheden die nodig zijn als coach. In deze aanvullende opleiding doorloop je het uitstroomprofiel richting Registercoach.

In deze 3-daagse opleiding ontwikkel je gericht de competenties 'organisatiesensitiviteit' en 'resultaatgerichtheid' vanuit het perspectief van de coach. Tijdens de opleiding ga je uiteraard gelijk aan de slag in de praktijk en verzorg je verschillende coachtrajecten. Na het succesvol afronden van deze opleiding kun jij jezelf als Registercoach registreren bij LVSC en zelfstandig en professioneel als coach aan de slag in je eigen praktijk of binnen een organisatie.

Lees meer over de post-hbo opleiding Aanvullend uitstroomprofiel tot Registercoach

niveau
post-hbo
duur
3 bijeenkomsten in 2.5 maand
locatie
Amsterdam

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochureBel of mail opleidingscoördinator Nancy van Rooijen voor algemene vragen over bijvoorbeeld het rooster:

Vraag het Nancy
T: 06 1527 9390
E: gsw.academy@inholland.nl

Persoonlijk opleidingsadvies nodig of maatwerkvragen? Plan een online adviesgesprek met opleidingsadviseur Anke Kersting:

Vraag het Anke
T: 06 2111 5488
E: anke.kersting@inholland.nl

Plan je online adviesgesprek

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven