Leersupervisor

Deelnemer Ida Fisser over post-hbo Leersupervisor


"Een waardevolle opleiding als je je verder wil ontwikkelen als supervisor!"

“Waarom ik aan de opleiding tot supervisor begon? Het stond al heel lang op mijn wensenlijstje! Ik heb een eigen praktijk voor speltherapie en ik gaf al opleidingssupervisie bij de (post)hbo-opleiding voor speltherapie. Heel leuk, maar ik miste de methodische en theoretische basis daarbij. Daarnaast wilde ik graag zelfstandig (erkende) supervisie kunnen geven aan speltherapeuten voor hun registratie. Allemaal redenen om aan de post-hbo-opleiding Leersupervisor te beginnen!

De opleiding beviel me ontzettend. Ik werd begeleid door zeer prettige en inspirerende docenten. Tijdens de opleiding kwamen grondige theorieën aan bod en er was een goede aansluiting tussen de opbouw van de stof in de lessen en de leersupervisie. We werkten in een hoog tempo, wat deels prettig was. Ik hou wel van lekker doorwerken. Het enige minpunt van dit hoge tempo was wel dat ik daardoor iets te weinig tijd had om mijn oefeningen tijdens de stages goed uit te werken.

De opleiding tot leersupervisor heeft een positieve invloed gehad op mijn persoonlijke ontwikkeling. Waar ik dat aan merk? Ik ben als supervisor methodischer en gerichter gaan werken. Dit komt doordat ik direct in de praktijk aan de slag kon met de stof die ik leerde tijdens de lessen. Daarnaast communiceer ik nu beter als supervisor, waardoor het begeleiden mij gemakkelijker afgaat.”Ida Fisser

IDA, Praktijk voor speltherapie
deelnemer post-hbo opleiding Leersupervisor

Terug naar In het kort

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven