Masterclass Online begeleiden van supervisie

Leer als supervisor of coach digitale hulpbronnen optimaal te benutten

Online werken is niet meer weg te denken in onze huidige maatschappij. Dat geldt ook voor de wereld van professioneel ontwikkelen. Mede door de pandemie is het ook voor coaches en supervisoren van belang om vaardig te zijn in het online begeleiden. Er ligt zelfs een aanbeveling om een nieuw deelaspect op te nemen in het competentieprofiel van de supervisor en de coach op het gebied van online begeleiden.

Wil jij jezelf verder bekwamen in het online begeleiden? Wil je meer kennis en skills opdoen over de mogelijkheden van digitale middelen, zoals MS Teams, Zoom en WhatsApp? En wil je de do’s en don’ts op het gebied van communicatie en werkvormen ervaren? Dan is de inspirerende post-hbo masterclass Online begeleiden van supervisie iets voor jou! Door het volgen van deze masterclass ontdek je hoe je met vertrouwen digitaal kunt begeleiden.

Lees meer over de post-hbo masterclass Online begeleiden van supervisie

niveau
post-hbo
duur
1 bijeenkomst
locatie
Diemen

Interesse in deze masterclass? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk het programma en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochureBel of mail opleidingscoördinator Nancy van Rooijen voor algemene vragen over bijvoorbeeld het rooster:

Vraag het Nancy
T: 06 1527 9390
E: gsw.academy@inholland.nl

Persoonlijk opleidingsadvies nodig of maatwerkvragen? Plan een online adviesgesprek met opleidingsadviseur Anke Kersting:

Vraag het Anke
T: 06 2111 5488
E: anke.kersting@inholland.nl

Plan je online adviesgesprek

Is dit de masterclass voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven