Ontwerpen en evalueren van eHealth

Toelating module Ontwerpen en evalueren van eHealth

Je kunt de module Ontwerpen en evalueren van eHealth volgen wanneer je een afgeronde hbo-bacheloropleiding hebt en aantoonbare relevante werkervaring binnen het domein van (gezondheids)zorg en/of welzijn.

Naast de genoemde vooropleidingen hanteren we de volgende toelatingscriteria:

  • Basiskennis van ICT en eHealth, blijkend uit opleiding en/of ervaring.
  • Praktijkbegeleider die beschikbaar is voor één uur per week.
  • Als opdracht ga je een interventie vervangen of ondersteunen met behulp van een eHealth-toepassing. Daarbij is het belangrijk dat het gaat om een bepaalde doelgroep, een behandel- of begeleidingsaspect en er sprake is van interactiviteit tussen professional en cliënt. Deze opdracht neem je mee uit/pas je toe op de eigen praktijk.

Als je geen erkend hbo-bachelordiploma hebt, kun je via een capaciteitenonderzoek het niveau laten toetsen. Lancae, bureau voor loopbaanoriëntatie en counseling, verzorgt al meerdere jaren assessments voor diverse (master)opleidingen van Hogeschool Inholland. Dit gaat meestal in overleg met de opleidingscoördinator van de masteropleiding.

Wanneer je niet aan de opleidingscriteria voldoet, dan kun je onze deficiëntiemodules volgen, zodat je mogelijk alsnog aan de voorwaarden voldoet. Neem hiervoor contact op met de opleidingscoördinator via mahip@inholland.nl

Een online intakegesprek is onderdeel van de toelating.

Interesse in deze module? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de module-informatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Rob Doms
opleidingscoördinator

Stel je vraag aan Rob
E: mahip@inholland.nl

Is deze module iets voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven