Energietransitie Essentials (module)

Resultaat module Energietransitie Essentials

Na afloop van deze module beheers jij de specifieke kennis en vaardigheden waarmee je een gedegen start kunt maken binnen de energietransitie. Jij overziet de hoofdlijnen van de politieke-, economische-, sociale-, technologische- en ecologische aspecten. En je beseft je hoe jij daadwerkelijk maatschappelijke impact kunt maken. Dit is jouw startpunt om als professial een bijdrage te leveren aan een duurzame en veerkrachtige toekomst.

Na positieve afronding van de module Energietransitie Essentials ontvang je het post-hbo certificaat Energietransitie Essentials van Inholland Academy.

Verdiepingstip: wil je echt alle ins en outs van de energietransitie leren? Bekijk dan ook de opleiding Energietransitie: dé meest complete post-hbo opleiding binnen dit vakgebied.

Leeruitkomsten

Onze leeruitkomsten beschrijven het eindniveau dat jij moet weten, begrijpen en/of toepassen om de module succesvol af te ronden.

  • Na het afronden van de module Energietransitie Essentials begrijp je de complexiteit van de energietransitie en ben je in staat om een duurzaam adviesrapport op te stellen, rekening houdend met stakeholders van verschillende sectoren.
  • Je hebt begrip van het huidige energiesysteem, duurzame energietechnologieën, economische aspecten, klimaatbeleid en regelgeving. Je bent op de hoogte van relevante sociaal-maatschappelijke vraagstukken en je begrijpt het politiek-bestuurlijke landschap waarbinnen je opereert.
  • Je erkent de belangen van verschillende sectoren en bent in staat om een gedegen discussie te voeren over oplossingen die bijdragen aan de energietransitie.

Interesse in deze module? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de module-informatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is deze module iets voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven