Energietransitie Essentials (module)

Toelating module Energietransitie Essentials

Herken jij jezelf in één of meerdere van onderstaande profielen? Dan is de post-hbo module Energietransitie Essentials de juiste keuze voor jou:

  • Je overweegt om jezelf om te scholen of een carrière te starten binnen de energietransitie;
  • Je krijgt in je werk te maken met duurzaamheid en de energietransitie en wilt in korte tijd de hoofdlijnen van dit vakgebied kunnen overzien;
  • Je gelooft in een duurzame toekomst en wilt ontdekken hoe je hier professioneel een bijdrage aan kunt leveren.

Om toegelaten te worden tot de post-hbo module Energietransitie Essentials ben je in bezit van een hbo-diploma of een gelijkwaardige combinatie van opleiding en praktijkervaring. 

Persoonlijk advies

Heb je vragen over je toelating of wil je sparren of deze module het beste past bij jouw situatie en ambities? Heb je wel relevante werkervaring, maar geen hbo-diploma? Met de juiste motivatie is er veel mogelijk! Opleidingsadviseur Saskia Dekker adviseert je graag via T: 06 2111 5434 of E: saskia.dekker@inholland.nl

Goed om te weten

Wil je een stapje extra uitdaging en verdieping? Dat kan met onderstaande opleidingen!

  • Energietransitie: ben jij op zoek naar een opleiding waar je de energietransitie echt doorgrondt? Dan is dit de juiste keuze! Je kunt de module Energietransitie Essentials zien als een beknopte samenvatting van deze opleiding (5 modules).
  • Projectleider energietransitie: je leert de essentials van de energietransitie, aangevuld met projectleiderschap kennis en vaardigheden, waardoor jij direct als projectleider aan de slag kunt.

Interesse in deze module? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de module-informatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is deze module iets voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven