HRM opleiding

Deelnemer Jacqueline Bak over de opleiding HRM

Jacqueline Bak is trainer bij Kappe Schiphol BV. Ze volgde de opleiding HRM. Haar droom is om mensen te verbinden, zowel zakelijk als privé.

“Een opleiding bij Inholland Academy brengt je meer dan leren alleen”

“Op je 41ste met een opleiding starten naast je werk, je gezin en alle sociale activiteiten is soms best een uitdaging. Toch ben ik ervan overtuigd dat je meer kunt dan je denkt. Door me te blijven ontwikkelen, blijf ik geïnspireerd en nieuwsgierig. En daar heb ik een soms korte nachtrust graag voor over. Als trainer en retailmanager had ik al veel kennis en ervaring opgedaan. Ik zocht een opleiding om mijn competenties en vaardigheden uit te breiden. Een opleiding in HRM leek me een mooie vervolgstap.

Persoonlijk gegroeid

De HRM-opleiding van Inholland Academy sprak mij aan vanwege het hbo-niveau en de praktijkgerichte insteek. De opleiding bestaat uit diverse modules en wordt begeleid door ervaren en inspirerende docenten. Ik heb er enorm veel van geleerd. Natuurlijk heb ik mijn kennis en vaardigheden uitgebreid, ook ben ik nog enthousiaster geworden over het HR-vakgebied. Als afsluiting van de opleiding deed ik onderzoek. Die opdracht haalde me behoorlijk uit mijn comfortzone. Alleen maar goed, want hierdoor ben ik nog meer gegroeid als persoon en kijk ik met trots en voldoening naar mijn diploma.

Meer dan leren alleen

Het liefst volgde ik een klassikale studie, maar door de coronapandemie zat ik vooral op zolder om de lessen online te volgen. Eigenlijk was dit helemaal niet erg. Dankzij de fijne medestudenten en docenten voelde ons contact heel persoonlijk. En een groot voordeel was dat ik geen reistijd had. Leuk vind ik dat ik mijn netwerk zo is uitgebreid. Nog steeds heb ik contact met mijn medestudenten, bijvoorbeeld als we een vraagstuk bespreken tijdens intervisiemomenten. Een opleiding bij Inholland Academy brengt je meer dan leren alleen!”

Jacqueline Bak, trainer bij Kappe Schiphol BV.
deelnemer opleiding HRM

Terug naar In het kort

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven