Corona en blended onderwijs

HRM

Optimale basis om door te groeien naar een HRM-functie.

woensdag 12 oktober 2022

Online Open Avond Werken en Leren

Ben je geïnteresseerd in HRM? Wil je in korte tijd leren waar je als HR-medewerker mee te maken kunt krijgen en hoe je de medewerkers en het management binnen jouw organisatie optimaal kunt ondersteunen, adviseren en faciliteren? Dan is deze praktijkgerichte opleiding HRM op hbo-niveau geschikt voor jou!

Als (aankomend) HR-medewerker of -adviseur ben je mede verantwoordelijk voor het belangrijkste kapitaal van je organisatie: de mensen. Daarom is het van belang dat je goed op de hoogte bent van jouw organisatiebeleid met betrekking tot jullie medewerkers.

Thema’s als werving & selectie, recruitment, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, onboarding en offboarding, arbeidsrecht, burnout preventie, verzuim, duurzame inzetbaarheid, talentmanagement, loopbaanontwikkeling, mobiliteit, verandering & weerstand, personeelsplanning en gesprekstechnieken spelen hierin een hele belangrijke rol.

Tijdens de opleiding zoom je in op deze HR-thema’s en ga je onderzoeken hoe dit binnen je eigen organisatie is ingericht. Naast de theorie, worden er veel praktijkvoorbeelden per thema behandeld en de daarbij behorende vaardigheden geoefend. Dit maakt de opleiding heel afwisselend, interessant en interactief.

Met de opleiding HRM ontwikkel jij de juiste kennis en vaardigheden en krijg je praktische handvatten aangereikt om flexibel en succesvol om te gaan met de vele uitdagingen die op je pad komen.

Lees meer over de opleiding HRM

niveau
hbo
duur
23 bijeenkomsten in 8 maanden
locatie
Diemen en Rotterdam

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06 1144 9918
Telefoon
088 466 3030