HRM opleiding

Optimale basis om door te groeien naar een HRM-functie.

Ben je geïnteresseerd in HRM? Wil je in korte tijd leren waar je als HR-medewerker mee te maken kunt krijgen en hoe je de medewerkers en het management binnen jouw organisatie optimaal kunt ondersteunen, adviseren en faciliteren? Dan is deze praktijkgerichte opleiding HRM op hbo-niveau geschikt voor jou!

Als (aankomend) HR-medewerker of -adviseur ben je mede verantwoordelijk voor het belangrijkste kapitaal van je organisatie: de mensen. Daarom is het van belang dat je goed op de hoogte bent van jouw organisatiebeleid met betrekking tot jullie medewerkers.

Thema’s als werving & selectie, recruitment, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, onboarding en offboarding, arbeidsrecht, burnout preventie, verzuim, duurzame inzetbaarheid, talentmanagement, loopbaanontwikkeling, mobiliteit, verandering & weerstand, personeelsplanning en gesprekstechnieken spelen hierin een hele belangrijke rol.

Tijdens de opleiding zoom je in op deze HR-thema’s en ga je onderzoeken hoe dit binnen je eigen organisatie is ingericht. Naast de theorie, worden er veel praktijkvoorbeelden per thema behandeld en de daarbij behorende vaardigheden geoefend. Dit maakt de opleiding heel afwisselend, interessant en interactief.

Met de opleiding HRM ontwikkel jij de juiste kennis en vaardigheden en krijg je praktische handvatten aangereikt om flexibel en succesvol om te gaan met de vele uitdagingen die op je pad komen.

Lees meer over de opleiding HRM

niveau
hbo
duur
22 bijeenkomsten in 8 maanden
locatie
Haarlem en Rotterdam

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochureBel of mail opleidingscoördinator Rowena Smit voor algemene vragen over bijvoorbeeld het rooster:

Vraag het Rowena
T: 06 3100 6732
E: mgt.academy@inholland.nl

Persoonlijk opleidingsadvies nodig of maatwerkvragen? Plan een online adviesgesprek met opleidingsadviseur Saskia Dekker:

Vraag het Saskia
T: 06 2111 5434
E: saskia.dekker@inholland.nl

Plan je online adviesgesprek

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven