Kwetsbare jongeren: vraagstuk 16-27 voor professionals

Draag bij aan de zelfredzaamheid van kwetsbare jongeren tussen 16 en 27 jaar

Kwetsbare jongeren

Voor circa tien procent van de jongeren tussen 16 en 27 jaar is de overgang naar volwassenheid een complexe uitdaging. In elke gemeente overlapt het vraagstuk met diverse domeinen en wetten, waardoor het moeilijk is te overzien. Op de 18e verjaardag ervaren kwetsbare jongeren een vermeende zelfstandigheid, terwijl jeugdzorg stopt en zij afhankelijk worden van veeleisende wetten als de Wet maatschappelijke ondersteuning en de Participatiewet.

De praktijkgerichte post-hbo module Kwetsbare jongeren: vraagstuk 16-27 voor professionals biedt jou de benodigde kennis en vaardigheden om effectief bij te dragen aan de zelfredzaamheid van deze doelgroep. Door de behandeling van maatschappelijke, individuele en politieke invalshoeken, versterkt deze module jouw professionele capaciteiten en kun jij na afloop bijdragen aan positieve veranderingen in het leven van kwetsbare jongvolwassenen.

Of je nu ervaring hebt in deze begeleiding of nieuw bent in dit vakgebied, de module Kwetsbare jongeren: vraagstuk 16-27 voor professionals geeft je de juiste tools en strategieën om deze complexe uitdagingen aan te pakken.

Lees meer over de post-hbo module Kwetsbare jongeren: vraagstuk 16-27 voor professionals

niveau
post-hbo
duur
5 bijeenkomsten, 4 e-learnings
locatie
Amsterdam en online

Interesse in deze module? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de module-informatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochureBel of mail opleidingscoördinator Nancy van Rooijen voor algemene vragen over bijvoorbeeld het rooster:

Vraag het Nancy
T: 06 1527 9390
E: gsw.academy@inholland.nl

Persoonlijk opleidingsadvies nodig of maatwerkvragen? Plan een online adviesgesprek met opleidingsadviseur Anke Kersting:

Vraag het Anke
T: 06 2111 5488
E: anke.kersting@inholland.nl

Plan je online adviesgesprek

Is deze module iets voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven