Opleiding Online marketing en E-commerce

Deelnemer Rosette Neij over Online marketing en E-commerce

Rosette Neij werkt bij een e-commercebedrijf op de afdeling klantenservice. Ze volgde de opleiding Online marketing en E-commerce.

“Ik weet nu wat de online mogelijkheden zijn voor een bedrijf”

“Hiervoor heb ik hotelschool gedaan en in de horeca gewerkt. Ik wilde graag een carrièreswitch maken naar de wereld van online marketing en e-commerce. Nu werk ik bij een e-commercebedrijf dat handige artikelen voor huis, tuin, vrije tijd en huisdieren verkoopt. Ik wil hier veel praktijkervaring opdoen en kijken of mijn hart bij SEO, SEA of toch social media ligt.

SEO en SEA

De switch is dus gelukt, maar ik wil mezelf blijven ontwikkelen. Mijn idee was dat een post-hbo opleiding niet zou misstaan op mijn cv. Op de hotelschool vond ik marketing een leuk vak en dus ben ik in deze richting gaan zoeken. Ook wilde ik meer te weten komen over SEO en SEA. Ik had er weleens van gehoord, maar het waren voor mij nog lege begrippen.

Overzicht

De opleiding bij Inholland Academy heeft mij een goed overzicht gegeven van wat online marketing inhoudt en wat de online mogelijkheden zijn voor een bedrijf. Alles kwam voorbij: van strategievorming tot aan de toepassing in de praktijk. 

Toepassing

Ik denk dat deze opleiding vooral heel nuttig is voor mensen die hun bestaande bedrijf of concept verder willen uitbouwen. Ik heb geen eigen bedrijf of bedrijfsidee en kon de opdrachten dus niet altijd concreet toepassen. Waarschijnlijk had ik er dan nog meer uit gehaald. Toch heb ook ik enorm veel geleerd. Ik zou de opleiding iedereen aanraden die zich in deze wereld wil verdiepen.”

Rosette Neij
deelnemer opleiding Online marketing en E-commerce

Terug naar In het kort