Online Open Avond 12 oktober

Management en Innovatie

Heb je als leerkracht de ambitie om door te groeien naar een managementfunctie? Wil je managementvaardigheden ontwikkelen en kennis opdoen van de belangrijkste aspecten van leidinggeven? Of ben je reeds schoolleider in het primair onderwijs en wil je jezelf professionaliseren op masterniveau?

Penta Nova richt zich op leiderschap in onderwijs en verzorgt opleidingen voor (toekomstige) leidinggevenden/ schoolleiders in het primair (po) en voortgezet (vo) onderwijs. Penta Nova is een samenwerkingsverband tussen zes hogescholen in Nederland, waaronder hogeschool Inholland. 

Penta Nova biedt kwalitatief hoogwaardige opleidingen voor leidinggevenden en (aankomende) schoolleiders uit het po, vo en mbo. De inhoud van de opleidingen is een koppeling tussen de theorie en de praktijk met  de focus op onderzoek en opbrengstgericht leiderschap. Penta Nova maakt gebruik van ervaren docenten van de hogescholen en er worden ook regelmatig externe specialisten ingezet.

Bekijk hieronder het aanbod. Voor meer informatie kun je ook kijken op de site van Penta Nova

Post-hbo opleidingen Management en Innovatie

Bekijk hieronder het aanbod van Penta Nova:


Persoonlijk advies of meer informatie?

Voor meer informatie over het opleidingsaanbod Management en Innovatie binnen het primair onderwijs ben je van harte welkom om contact op te nemen met onze opleidingsadviseurs Petra Beukelman en Misha van Blijswijk:Petra Beukelman

T: 06 2966 6225
E: petra.beukelman@inholland.nl Misha van Blijswijk

T: 06 2966 6215
E: misha.vanblijswijk@inholland.nl 

Nieuws