Opleiding De Intern Begeleider (als Kwaliteitscoördinator)

Maatwerk-/incompanymogelijkheden De Intern Begeleider (als Kwaliteitscoördinator)

De post-hbo opleiding De Intern Begeleider (als Kwaliteitscoördinator) leent zich ook uitstekend als basis voor een maatwerk-/incompanyprogramma voor jouw school of schoolbestuur.  Het programma wordt dan in overleg samengesteld, of op de eigen locatie verzorgd. Naast dat iedere onderwijsorganisatie zijn eigen uitdagingen en ontwikkelwensen heeft, biedt dit vaak ook praktische voordelen. 

Meer informatie? Plan een online adviesgesprek

Wil je meer informatie over de maatwerkmogelijkheden voor jouw onderwijsorganisatie? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Mariska Visser
opleidingsadviseur De Intern Begeleider (als Kwaliteitscoördinator)

T: 06 2966 6229
E: mariska.visser@inholland.nl

Plan je online adviesgesprek

Hoe komt een maatwerk-/incompanyprogramma tot stand?

1
Stap 1. Kennismakingsgesprek

Is er een opleidingsvraag binnen jouw team of organisatie? Neem dan vooral contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen met onze ervaren opleidingsadviseurs verken je de specifieke behoefte van jouw organisatie. Hierdoor ontstaat een zo compleet mogelijk beeld van de scholingsvraag en het gewenste resultaat van de opleiding.

2
Stap 2. Offerte

Wij vertalen jouw wensen naar een op maat gemaakte, vrijblijvende offerte. Hierin vind je uitgebreide informatie over o.a. het programma, aantal bijeenkomsten, de docenten, leeropbrengsten, certificering en benodigde investering. 

3
Stap 3. Voorbereiding

Na overeenstemming over de offerte gaan wij voor jou aan de slag. Het programma wordt verder uitgewerkt, het rooster wordt definitief vastgesteld, de digitale leeromgeving wordt klaargezet en docenten worden ingepland. Ook laten wij weten hoe jouw collega's zich kunnen voorbereiden op de opleiding.

4
Stap 4. Uitvoering

De opleiding start! Wij leren jouw collega's de theorie en vaardigheden voor de praktijk van morgen, overmorgen en daarna. Zo pluk je als organisatie direct de vruchten van het programma. Tijdens de uitvoering staan onze docenten, opleidingsadviseurs en -coördinatoren uiteraard klaar om jullie verder te helpen.

5
Stap 5. Nazorg

Na afloop evalueren we gezamenlijk het volledige maatwerkprogramma. Wat heeft het de deelnemers én de organisatie gebracht? Zijn de leeropbrengsten zichtbaar in de praktijk? En is er na verloop van tijd wellicht behoefte aan extra verdieping naar aanleiding van ontwikkelingen in de markt?

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven