Persoonlijk leiderschap en transitiemanagement

Docent Esther Grudelbach


"Belangrijk vind ik dat we met en van elkaar leren"

Zelfstandig trainer en coach Esther Grudelbach verzorgt bij Inholland Academy de module Persoonlijk leiderschap en transitiemanagement binnen de opleiding De Intern Begeleider (als Kwaliteitscoördinator).

"Binnen de opleiding De Intern Begeleider (als Kwaliteitscoördinator) ga ik de module Persoonlijk leiderschap en transitiemanagement verzorgen. Deze module gaat over persoonlijke drijfveren en kennis en kunde rondom verandermodellen en veranderstrategieën. Ik heb een grote affiniteit met het onderwijs en vind het dan ook een eer om bij te mogen dragen aan de ontwikkeling van onderwijsprofessionals.

Met en van elkaar leren

Ik ben gespecialiseerd in effectieve communicatie en omgaan met lastig gedrag, met name binnen het onderwijs. Bij Inholland Academy wordt dit mijn eerste ervaring als docent. Belangrijk vind ik dat we met en van elkaar leren. Door invalshoeken te verzamelen en ruimte te laten voor interactie. Ik denk dat we té vaak té snel willen oplossen en dat gaat vaak op kracht en kost veel energie.

Theorie naar praktijk brengen

Voor mij is een training geslaagd als deelnemers er bruikbare tips uithalen, en we de theorie op een uitnodigende manier naar de praktijk kunnen brengen. Ik heb er zin in en kijk er naar uit om iedereen te ontmoeten en met en van elkaar te leren.

Kleine dingen

Mijn inspiratie haal ik uit boeken, opleidingen, cursussen en ontmoetingen. Inspiratie zit soms in een klein gebaar, een net andere kijk op de zaken. Daar kan ik enorm van genieten. In mijn vrije tijd wandel ik graag, ik hou ook van 'maken'. Als kind kon ik middagen knutselend doorbrengen, nu haak ik graag ter ontspanning. Mijn motto? Iets goeds brengen in iedere dag. Geluk en progressie zitten voor mij in de kleine dingen."Esther Grudelbach
docent module Persoonlijk leiderschap en transitiemanagement

Terug naar Docenten

Interesse in deze module? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de module-informatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de module voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven