Verandermanagement (Veranderkunde op masterniveau, MLI module 2)

Resultaat module Veranderkunde op masterniveau

In de module Veranderkunde op masterniveau werk je als eindproduct toe naar een veranderstrategie voor jouw team of opleiding, met daarin speciale aandacht voor draagvlak en communicatie over de urgentie van de verandering. Je relateert deze strategie aan de ontwikkeling richting een lerende organisatie. Je veranderstrategie is gebaseerd op diverse datapunten, zoals uitgevoerd deskreserach, een stakeholdersanalyse, een theoretische verkenning gericht op veranderkundige theorieën en het toepassen van een diagnose-instrument in de eigen organisatie.

De module Veranderkunde op masterniveau maakt deel uit van de volledige masteropleiding Leren en Innoveren van Hogeschool Inholland. Ben je heel enthousiast na het afronden van deze module? Dan kun je er uiteraard voor kiezen om de gehele master te gaan volgen.

Waardepapier

Bij het positief afronden van deze module ontvang je een Microcredential. Ook ontvang je een deelcertificaat van Inholland Academy. Met dit certificaat kun je toegang krijgen tot de volledige masteropleiding.

Interesse in deze module? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de module-informatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is deze module iets voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven