Opleiding Gedragsspecialist post-hbo

Docent Iris van Dijk - opleiding Gedragsspecialist


"Van een gelukkige leerkracht leert een kind de mooiste dingen"

Iris van Dijk is begeleider passend onderwijs, coach en trainer. Ze werkt bij het Samenwerkingsverband Brabantse Wal op detacheringsbasis vanuit Kennis en Expertisecentrum Koraal. Bij Inholland Academy is Iris docent aan de opleidingen De Intern Begeleider (als Kwaliteitscoördinator) en Gedragsspecialist.

Intentie

"In het onderwijs werken professionals die zich met hart en ziel inzetten. De dynamiek binnen het onderwijs brengt wel met zich mee dat zij vaak intuïtief handelen. Ik wil onderwijsprofessionals leren hoe ze handelen vanuit intentie, door ze bewust te maken van wat ze nu feitelijk doen. Daardoor word je namelijk krachtiger en bewuster in je werk.

Voldoening

Ik daag deelnemers uit te reflecteren, stil te staan bij wat er is en waar ze naar toe willen. Ook stimuleer ik ze lef te tonen om andere paden te verkennen en in te slaan. Het geeft mij veel voldoening om onderwijsprofessionals in hun kracht te zetten. Wat zijn je talenten en uitdagingen? Zo gaan zij het proces in vanuit de overtuiging dat ze het kunnen.

Loesje

Leuk aan lesgeven vind ik dat iedere deelnemer een uniek verhaal meebrengt. Ik ben nieuwsgierig naar al die verhalen, kennis en ervaringen. Dankbaar ben ik dat ik in mijn werk een bijdrage mag leveren aan het werkgeluk van onderwijsprofessionals. Ik mag ze weer helpen in hun kracht te komen. En dat is belangrijk, want zoals Loesje al aangeeft: ‘van een gelukkige leerkracht leert het kind de mooiste dingen.'"Iris van Dijk
docent opleiding Gedragsspecialist

Terug naar Docenten

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven