Coördinator rekenen en wiskunde opleiding

Docent Angelique Onderwater

Angelique Onderwater verzorgt voor Inholland Academy o.a. de opleidingen Coördinator rekenen en wiskunde en Rekencoördinator voor de rekenspecialist.

Ervaring

Angelique heeft meer dan 25 jaar ervaring als onderwijsadviseur. Zij is werkzaam geweest bij de IJsselgroep, OBD Noordwest en is sinds 2016 actief als zelfstandig onderwijsadviseur met rekenonderwijs als specialisatie. Hierbij gaat zij met schoolteams aan de slag om het rekenonderwijs voor de leerlingen in de groepen 1 t/m 8 te verbeteren, zodat alle kinderen plezier hebben in rekenen en gecijferd worden.

Opleidingsachtergrond

Naast de opleiding Onderwijskunde en Orthopedagogiek aan de Universiteit van Utrecht heeft Angelique de scholingen VIB, Rekendidactiek- en rekenmethoden en Diagnostiek met RD4 gevolgd.

Manier van lesgeven

Angelique haar manier van lesgeven kenmerkt zich als open en benaderbaar. Zij hecht veel waarde aan het opdoen van nieuwe kennis door deelnemers, zowel door college als door zelfstudie. Om vervolgens deze kennis echt toe te passen in de praktijk en met die bevindingen te leren wat jouw rol is binnen een team als rekencoördinator, reken- en wiskundespecialist of intern begeleider. Angelique: "Ik vraag hoge betrokkenheid in de opleiding en geef veel feedback, zodat iedereen zich gaat ontwikkelen."

Feedback van een oud-deelnemer

Een oud-deelnemer omschrijft haar werkwijze als volgt: "Angelique is een kundige docent die ontzettend veel weet. Zij geeft enthousiast les en stelt hierbij hoge eisen. Er is hierbij sprake van een mooie balans tussen college geven en onderlinge uitwisseling van kennis door deelnemers."

Terug naar Docenten

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven