Opleiding Coördinator Taal

Docent Bart de Haan


"Deze opleiding vraagt dat je veel literatuur leest"

Bart de Haan is docent Nederlands aan de opleiding Coördinator Taal aan Inholland Academy. Hij heeft zelf de universitaire master Nederlands als tweede taal afgerond.

Mooi vak

"Samen met Ellen Dijkman verzorg ik de lessen van de opleiding tot taalcoördinator. De Nederlandse taal boeit me. Ik heb altijd met veel plezier Nederlands gestudeerd en vind het een mooi vak om te geven. Met veel enthousiasme breng ik mijn passie dan ook over op de deelnemers.

Literatuur

Ik zie graag dat deelnemers na de opleiding goed taalonderwijs kunnen verzorgen, maar ook weten welke mogelijkheden er zijn voor vakintegratie met andere vakken. Deze module vraagt van deelnemers dat ze veel literatuur lezen en een taalbeleidsplan schrijven. Ook zijn er praktijkopdrachten.

Leergierig

Leuk aan werken bij Inholland vind ik de deelnemers zelf. Zij zijn eigenlijk altijd leergierig en serieus. Ze komen ook met mooie voorbeelden uit de praktijk. Die uitwisseling van kennis en ervaring is heel inspirerend.

Voetbal

Zelf lees ik uiteraard graag. Russische literatuur vind ik erg mooi, bijvoorbeeld Anna Karenina, Oblomov en Misdaad en straf. Maar mijn grootste hobby is voetbal. Zelf sta ik al 50 jaar op het veld en uiteraard volg ik ook alle wedstrijden op televisie."Bart de Haan
docent post-hbo opleiding Coördinator Taal 

Terug naar Docenten

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven