Opleiding Beschermingsbewindvoerder

Deelnemer Carolien over de post-hbo opleiding Beschermingsbewindvoering


“Er is maar een beetje pech voor nodig om schulden op te bouwen”

Carolien volgde de post-hbo opleiding Beschermingsbewindvoering. Je leert dan onder andere over het stelsel van belastingen en sociale zekerheid, zodat je mensen kunt helpen grip te krijgen op hun financiën.

Overstap

“Ik had een aantal financiële banen gehad in de zakelijke sector waar ik weinig voldoening uit haalde. Daarom besloot ik een overstap te maken naar een baan waarbij ik mensen echt kan helpen. Met deze opleiding kon ik een goede basis leggen. Ik wilde graag een klassikale opleiding volgen op locatie en zo kwam ik bij Inholland Academy uit.

Geldstress

De laatste jaren is alles duurder geworden en het bijhouden van de administratie wordt voor veel mensen steeds complexer. Er is maar een beetje pech voor nodig om schulden op te bouwen en dat kan nagenoeg iedereen overkomen. Al jaren groeit het aantal mensen dat een beroep doet op beschermingsbewindvoering. Ook ik wil mijn steentje bijdragen en deze mensen helpen hun geldstress te verminderen.

Zelfvertrouwen

Ik heb heel veel inhoudelijke en praktische kennis opgedaan tijdens de opleiding. We waren met een kleine, gemotiveerde groep en de docente had veel praktijkervaring. Er was in de lessen heel veel ruimte voor inhoudelijke discussies en vragen over de praktijk. Mijn droom is dat ik mensen kan helpen om weer meer zelfvertrouwen en zelfstandigheid op te bouwen op financieel gebied."

Carolien
deelnemer opleiding Beschermingsbewindvoering

Terug naar In het kort

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven