Corona en blended onderwijs

Post-hbo Bedrijfskunde zorg en welzijn

Maak van jouw zorg- en welzijnsorganisatie een succes

woensdag 8 juni 2022

Online Open Avond Werken en Leren

De wereld verandert snel. De belangrijkste motor achter deze veranderingen is digitale technologie. Door het internet en andere technologische ontwikkelingen wijzigen de verwachtingen van afnemers van producten en diensten en ook de dienstverlening zelf ingrijpend. Bestaande verdienmodellen staan onder druk. Veel sectoren moeten zichzelf opnieuw uitvinden. Business en bedrijfsvoering ontwikkelen zich volgens nieuwe regels. Dit geldt zeker voor de zorg- en welzijnssector.

In de avondopleiding post-hbo Bedrijfskunde zorg en welzijn ontwikkel je jezelf tot de professional die onderbouwd en met inzicht de bedrijfsvoering overziet en in staat is eigentijdse veranderingen te initiëren, strategisch beleid te maken en dit effectief uit te voeren binnen zorg en welzijn. 

Uniek: versnelde doorstroming naar Fast Track to Action Learning MBA
Na post-hbo Bedrijfskunde zorg en welzijn kun je versneld doorstromen naar de Fast Track to Action Learning MBA van Business School Nederland. Dit programma van 15 maanden is alleen toegankelijk voor afgestudeerden van de post-hbo opleiding Bedrijfskunde (zorg en welzijn) van Inholland Academy. Je komt in aanmerking voor vrijstellingen en hebt hierdoor de unieke mogelijkheid om goedkoper én sneller de internationaal erkende MBA-titel te behalen.

Lees meer over de opleiding Bedrijfskunde zorg en welzijn

Post-hbo Bedrijfskunde (algemeen)
Ben je niet werkzaam in de sector zorg en welzijn, maar heb je wel behoefte aan meer bedrijfskundige kennis? Bekijk dan de algemene post-hbo opleiding Bedrijfskunde. Deze opleiding belicht meerdere branches.

Lees meer over de opleiding Bedrijfskunde post-hbo (algemeen)

niveau
post-hbo
duur
32 bijeenkomsten, 9 maanden
locatie
Alkmaar

Hoe combineer je het volgen van een post-hbo opleiding met je werk en gezinsleven? Thomas Obrien-Coker volgde zowel de post-hbo opleiding Bedrijfskunde als Strategisch HRM. Bekijk in de video zijn verhaal.

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Annette Vendel
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Annette
T: 06 5202 8356 | 088 466 30 30
E: annette.vendel@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven