Bij Bestuurlijke informatievoorziening adviseer je het College van Bestuur bij het dagelijks bestuur van de hogeschool. 

Veelgestelde vragen

Docent

Werken bij Hogeschool Inholland als docent

Of je nu uit het bedrijfsleven komt, uit het onderwijs of de onderzoekswereld. Jij bent expert in jouw vakgebied. Met passie voor jouw werk wil jij onze studenten begeleiden. Want zo is ons onderwijs: niet kennis overdragen maar kennis uitwisselen met onze studenten en partijen uit het werkveld. Beschouw ze allemaal als gelijkwaardige partners, ook je studenten. Geef ze vrijheid, verantwoordelijkheid en eigenaarschap en coach ze op hun individuele route. Jij gaat voor maximale onderwijskwaliteit en past actuele kennis toe om co-creërend in leergemeenschappen op zoek te gaan naar nieuwe oplossingen. Altijd met het oog jouw studenten te motiveren om uit te laten groeien tot zelfbewuste, wendbare en kritische professionals. Professionals die een betekenisvolle bijdrage leveren aan de verduurzaming van de leefomgeving en veerkracht van de samenleving.

Hybride (parttime) docent

Werken bij Hogeschool Inholland als hybride (parttime) docent

Houd jij veel van jouw werk? Kom en leid onze studenten op tot even gepassioneerde vakgenoten. Als hybride (parttime) onderwijsgevende professional combineer jij jouw werk in de beroepspraktijk met lesgeven. Daarmee ben je van grote waarde voor onze diverse teams en onze samenwerking met het werkveld. Het zorgt voor afwisseling en een interessante wisselwerking tussen enerzijds jouw actuele kennis en kunde en anderzijds de studenten die jij verder brengt en die jou fris en scherp houden. Als je bij ons komt werken als (hybride) docent, hoef je nog geen didactische bevoegdheid in jouw bezit te hebben. Wel vragen we jouw bereidheid om Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid (BDB) te behalen. Zo kunnen we samen de kwaliteit van ons onderwijs garanderen. Dit geldt niet voor onze gastdocenten. Onze hogeschool biedt verder Didactiek Light voor collega's met een kleinere aanstelling dan 0,4 en instructeurs (schaal 9). Hier word je als (hybride) docent meegenomen in de basisprincipes van de taakgebieden van de (onderwijsgevend professional of) docent. Denk aan activerend didactisch handelen, het inzetten van verschillende werkvormen, het voorbereiden en ontwikkelen van onderwijs, het begeleiden van studenten, het omgaan met een heterogene groep en het toetsen. Onze collega’s zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt in het onderwijs en onze hogeschool. Door verbinding te maken met andere hybride onderwijsgevende professionals en docenten binnen onze hogeschool kan je van elkaar leren en elkaar inspireren.

(Docent-)onderzoeker

Werken bij Hogeschool Inholland als (docent-)onderzoeker

Onze hogeschool heeft acht onderzoeksgroepen waarmee wij ons richten op een duurzame leefomgeving en een veerkrachtige samenleving. Met jouw expertise draag je daar zichtbaar aan bij. Als onderzoeker haal jij actuele, maatschappelijke vraagstukken op uit de beroepspraktijk om samen met die praktijk en studenten in leergemeenschappen tot innovatieve oplossingen te komen. Door te werken aan prangende vragen uit de wereld om ons heen, maken wij ons onderzoek én ons onderwijs relevant en actueel. Het levert nieuwe kennis en inzichten op waarmee we bijdragen aan de vitaliteit van het metropolitane gebied.

Niet-onderwijsgevende functie

Werken bij Hogeschool Inholland in een niet-onderwijsgevende functie

Of je nu communicatieadviseur of IT-beheerder bent, facilitair medewerker of decaan: je werkt voor onze studenten en het onderwijs. En dat voel je binnen onze hogeschool. Jij zet je in om onze studenten op weg te helpen een professional te worden die impact heeft op het werkveld en de maatschappij. Vooral door integraal samen te werken met andere collega’s. Het geeft jouw werk dagelijks betekenis. Kijk maar om je heen: in onze gebouwen zie je direct voor wie je het doet. Al die diverse studenten en collega’s rekenen ook op jou.