Je weet welke studie je wilt doen en bent klaar om je aan te melden.

Direct aanmelden

Inschrijven

Weet je welke opleiding je wilt doen? Meld je dan via Studielink aan met je DigiD.  Zodra je bent ingelogd kun je een inschrijvingsverzoek doen. Zorg dat je contactgegevens correct in Studielink staan zodat je geen berichten van Inholland misloopt.

Je kunt je tot uiterlijk 1 augustus aanmelden voor de septemberinstroom. Meld je je uiterlijk op 1 mei aan dan heb je toelatingsrecht ongeacht de uitkomst van de Studiekeuzecheck. In een aantal gevallen geldt er een afwijkende aanmelddeadline. Controleer dus altijd de aanmelddeadline op de betreffende opleidingspagina en bekijk de In- en uitschrijfregels voor de Studiekeuzecheck- en overige inschrijfregels.

Hoe werkt het?

  1. Dien een verzoek tot inschrijving in via Studielink.
  2. Activeer je Inholland-account aan de hand van de infomail die wij jou sturen. 
  3. Vervolgens kun je de voor jou geldende inschrijfvoorwaarden op de opleidingspagina bekijken. Download ook direct de MyStart-app.
  4. Doe mee aan de Studiekeuzecheck. Deze check is er om er zeker van te zijn dat je de juiste opleiding kiest. 
  5. We vragen je ook om een machtiging af te geven voor het collegegeld.
  6. Je bent officieel ingeschreven als je op 31 augustus aan alle inschrijfvoorwaarden hebt voldaan. De inschrijfbevestiging ontvang je per e-mail en jouw collegekaart vind je in de MijnInholland-app.

Vragen?
Bekijk de in-en uitschrijfregels of raadpleeg de veelgestelde vragen.

MyStart-app

Alles over de start van je opleiding en je introductieprogramma vind je in de MyStart-app. Is je inschrijving nog niet compleet? In de app zie je wat je nog moet regelen om het rond te krijgen.

Download voor iPhone  

Download voor Android

Tussentijds inschrijven

Het kan voorkomen dat je je vanwege een specifieke reden niet kon inschrijven per 1 september of 1 februari en niet wilt wachten tot de eerstvolgende reguliere mogelijkheid. Dan is tussentijds inschrijven in een aantal gevallen mogelijk. Bekijk de procedure op de achterkant van het toestemmingsformulier.

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!