Mix & Match x Connect2Business Stage Event

Het Mix & Match x Connect2Business stage-event is een geheel verzorgd programma waar bedrijven uit Noord-Holland in gesprek gaan met studenten die op zoek zijn naar leuke en uitdagende stageopdrachten van Hogeschool Inholland. Sinds 2011 organiseert de Studievereniging Technische Bedrijfskunde Alkmaar dit speciale event. Op 19 november vind een speciale editie plaats: Mix & Match x Connect2Business. De studievereniging TBK en studievereniging Business, Finance & Law (sv-BFL) hebben de krachten gebundeld.

Talent uit de regio

Het stage-event is ondertussen een begrip geworden voor velen in de regioNoord-Holland Noord. Waar destijds 15 bedrijven en 3 studierichtingen aanwezig waren, is het gegroeid naar een event met circa 70 bedrijven en circa 700 studenten van meer dan 18 opleidingen vanuit Hogeschool Inholland Alkmaar, Diemen en Haarlem. Het aantal deelnemende bedrijven groeit ieder jaar.

Perfecte match

De studentenverenigingen hebben samen een eigen website gelanceerd. Hier schrijven bedrijven zich op voorhand op in en geven hun voorkeuren voor opleidingen, stageplekken en afstudeeropdrachten aan. Studenten vullen later op hun beurt een top-5 bedrijvenlijst aan via de website. Resultaat: Alleen oprecht geïnteresseerde studenten aan de (online) tafel en visa versa!

Rondetafelgesprekken

Wij geloven in echte gesprekken aan tafel. Geen marktkramen met personen die langslopen, maar twintig minuten quality-time aan een ronde (online) tafel. Ieder bedrijf krijgt zijn eigen tafel toegewezen zodat de student zelf kan aanschuiven.

Mix & Match x Connect2Business Digital

Bij de editie in mei 2020 zijn studenten en bedrijven digitaal aan elkaar gekoppeld. Het stage-evenement van de technische opleidingen van Hogeschool Inholland Alkmaar, Diemen en Haarlem werd vanwege de coronamaatregelen voor de eerste keer online aangeboden. Studenten en bedrijven uit de technische sector gingen online in gesprek met elkaar om tot de ideale stageplek te komen. En dat deden ze massaal. Lees er meer over in dit artikel.

Voor de editie van 19 november 2020 zijn de krachten gebundeld. Een event voor en door studenten. Er gaan 660 studenten in gesprek met circa 70 bedrijven voor die ultieme stageplek. De studenten komen vanuit 18 opleidingen uit de techniek- en economie-richting.

Er is nog zo veel te vertellen en dat doen we maar al te graag! Neem daarom gerust contact op met de organisatie via info@technischebedrijfskunde.com en/of via contact@sv-bfl.nl en misschien zien we je op het volgende stage-event!

Mix & Match Digital mei 2020

Mix & Match Stage Event Speed Date

Mix & Match Stage Event Speed Date

Mix & Match Stage Event

Mix & Match Stage Event

Cursus stropdas strikken

Cursus stropdas strikken

Mix & Match Stage Event Rondetafelgesprekken

Mix & Match Stage Event Rondetafelgesprekken

Heb je vragen over Inholland Alkmaar?

Wij staan je graag te woord!