Neem je deel aan het Mix & Match Stage Event?

Het Mix & Match stage event is een geheel verzorgd programma waar bedrijven uit Noord-Holland in gesprek gaan met studenten die op zoek zijn naar leuke en uitdagende stageopdrachten van Hogeschool Inholland. Sinds 2011 organiseert de Studievereniging Technische Bedrijfskunde Alkmaar dit speciale event.

Talent uit de regio

Mix & Match is ondertussen een begrip geworden voor velen in de regio Holland boven Amsterdam. Waar destijds 15 bedrijven en 3 studierichtingen aanwezig waren, is het gegroeid naar een event met 80 bedrijven en circa 1000 studenten van meer dan 13 opleidingen vanuit Hogeschool Inholland Alkmaar, Diemen en Haarlem. Het aantal deelnemende bedrijven groeit ieder jaar.

Perfecte match

De studentenvereniging heeft een eigen website gelanceerd. Hier schrijven bedrijven zich op voorhand op in en geven hun voorkeuren voor opleidingen, stageplekken en afstudeeropdrachten aan. Studenten vullen later op hun beurt een top-5 bedrijvenlijst aan via de website. Resultaat: Alleen oprecht geïnteresseerde studenten aan tafel en visa versa!

Rondetafelgesprekken

Wij geloven in echte gesprekken aan tafel. Geen marktkramen met personen die langslopen, maar twintig minuten quality-time aan een ronde tafel. Ieder bedrijf krijgt zijn eigen tafel toegewezen zodat de student zelf kan aanschuiven.

Mix & Match Digital

Bij de editie in mei 2020 zijn studenten en bedrijven digitaal aan elkaar gekoppeld. Het stage-evenement van de technische opleidingen van Hogeschool Inholland Alkmaar, Diemen en Haarlem werd vanwege de coronamaatregelen voor de eerste keer online aangeboden. Studenten en bedrijven uit de technische sector gingen online in gesprek met elkaar om tot de ideale stageplek te komen. En dat deden ze massaal. Lees er meer over in dit artikel.

Er is nog zo veel te vertellen en dat doen we maar al te graag! Neem daarom gerust contact op met de organisatie via info@technischebedrijfskunde.com en wellicht zien wij jullie op het aanstaande Mix & Match stage event!

TBK Speeddate

Mix & Match Stage Event Speed Date

TBK Mix Match Digital Livestream (002)

Mix & Match Stage Event

TBK Mix Match Stropdas Strikken

Cursus stropdas strikken

TBK Mix Match Speed Date

Mix & Match Stage Event Rondetafelgesprekken

Heb je vragen over Inholland Alkmaar?

Wij staan je graag te woord!