Den Haag,
21
oktober
2019
|
07:44
Europe/Amsterdam

22 pioniers studeren af bij master Leren en Innoveren

Ideline Meijer

22 studenten kregen 10 oktober hun diploma voor de master Leren en Innoveren. Zij gaan zich nu als voortrekkers in het onderwijs inzetten op het gebied van innovatie en professionalisering. Onder de afgestudeerden waren twee Inholland-collega’s: Ideline Meijer (foto rechts) en Anouk van Nunen. Gefeliciteerd!

Het was een mooie bijeenkomst in Den Haag, waar de studenten eerst werden verwelkomd door opleidingsmanager Ingeborg Jansen. Daarna werden ze persoonlijk toegesproken door hun onderzoeksbegeleider.

Over de master
Alumni van de master Leren en Innoveren zetten zich in om een lerende cultuur in hun organisatie te bevorderen. Goed onderwijs vraagt werken vanuit een gezamenlijke visie om deze vervolgens te vertalen naar nieuwe curricula, leerlijnen en modules. Maar daarna volgt de implementatie en dat vraagt weer andere kwaliteiten van docenten. De master Leren en Innoveren leert docenten daarom innovatieprocessen vorm te geven als een gezamenlijk leerproces.

Ingeborg Jansen ziet graag nog meer Inholland-collega’s de master volgen: “Wij krijgen studenten met ambitie. Dat zijn bevlogen docenten en daarvan lopen er veel rond bij Inholland. Voor onze studenten richten wij een krachtige leeromgeving in. Daar word je getergd, maar ervaar je ook de euforie van het inzicht. In die leeromgeving is het collectief belangrijk. Het is belangrijk dat je het beste in jezelf herkent en inzet ten behoeve van je eigen professionalisering en de ontwikkeling van je team, je medestudenten en je organisatie.”

Interesse? Bekijk onze opleiding. 

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.