Haarlem,
17
maart
2021
|
08:33
Europe/Amsterdam

25 Maart: Inholland Haarlem Live!

Online talkshow voor medewerkers en studenten van Inholland Haarlem

Op donderdag 25 maart organiseert Inholland Haarlem van 15.00 – 15.30 uur voor alle collega's en studenten van Haarlem de online talkshow Inholland Haarlem Live! Voor iedereen makkelijk te volgen via een livestream op YouTube. Donny Keizer, alumnus Creative Business en communicatieadviseur bij Inholland Haarlem, gaat vanuit het Studentsucces Centrum (SSC) live in gesprek met een aantal leuke gasten.

Programma
Marije Deutekom, vestigingsdirecteur van Inholland Haarlem, vertelt graag over de plannen om de locatie en het binnenplein in Haarlem te optimaliseren. En ze neemt ons mee in de speerpunten en, zeker in deze tijd een belangrijk onderwerp, het studentenwelzijn. Daarom sluit ook Melvin Lute aan, student Business Studies én studentbuddy in het Studentsucces Centrum (SSC). Hij geeft aan waar het SSC voor staat en hoe hij samen met het team studentbuddy’s klaarstaat voor de studenten in Haarlem. Verder komt Nadia van Ling, student Bouwmanagement & Vastgoed/ Ruimtelijke Ontwikkeling, aan het woord over mooie projecten bij deze topopleiding. En Simon Klein, docent Pabo, vertelt over de nieuwe opleiding Associate degree Pedagogisch Educatief Professional en ontwikkelingen in het onderwijs.

Tijdens Inholland Haarlem Live! kun je vragen stellen via de chat. Deze vragen worden behandeld in de liveshow.

Kijk je mee?

  • Datum: donderdag 25 maart
  • Tijdstip: 15.00 – 15.30 uur
  • Voor wie: alle medewerkers en studenten van Inholland Haarlem
  • Bekijk Inholland Haarlem Live! via: https://youtu.be/_AYzqvdPm2A

Lukt het niet om deze show online live te volgen? Geen probleem, want je kunt deze aflevering altijd later terugkijken via deze link.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.