Diemen,
02
april
2019
|
08:00
Europe/Amsterdam

Docent van het jaar Erik Hendriks vijfde gast in de Inholland Podcast

“Ik ken Erik als een warme en zorgzame docent die altijd tijd voor je maakt” en “Erik ziet altijd kansen voor samenwerking en weet dit ook altijd voor elkaar te krijgen.” Twee reacties van studenten voor docent Business Studies, Erik Hendriks. Niet voor niets is hij docent van het jaar 2019. In de nieuwe aflevering van de Inholland Podcast geeft hij zijn beste tips op het gebied van netwerken en carrière. Hoe blijf je flexibel in een veranderende wereld? Wie heeft de meeste indruk op hem gemaakt? En hoe kun je je hart blijven volgen?

Leestijd: +- 1 minuut.

In de Inholland Podcast vertellen studenten, afgestudeerden en docenten van Hogeschool Inholland mooie, bijzondere en grappige verhalen over hun studietijd en persoonlijke ervaringen. In deze aflevering gaat Rudy Nicola in gesprek met docent Erik Hendriks. Als docent kenmerkt hij zich als persoonlijk & dichtbij. Door jarenlange ervaring in het onderwijs weet hij als geen ander hoe je jezelf kan profileren in een veranderende wereld.

In dit gesprek geeft hij de beste tips op het gebied van netwerken, hoe Erik zelf zijn hart blijft volgen, wat hij met U2 heeft en wat studenten van hem weten. 

Veel luisterplezier!

Reacties 1 - 1 (1)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Nick Dekker
02
April
2019
Mooie podcast!
Duidelijk een docent met veel ervaring, dichtbij zichzelf blijvend en zijn hart volgend!