Haarlem,
05
oktober
2022
|
08:00
Europe/Amsterdam

EdTech Experience Haarlem, kom je ook?

Op 4 november in De Koepel

koepel Edtech Experience

Ben jij bezig met onderwijsvernieuwing en digitale innovaties in het curriculum? Wil jij ervaren wat er nu al beschikbaar is om jouw onderwijs te flexibiliseren? Kom vrijdag 4 november naar de EdTech Experience in de Haarlemse Koepel. Op die dag staat De Koepel bol van studenten, collega’s en ondernemers met EdTech-oplossingen. 

Doel van de ochtend is om van elkaar te leren en vooral praktisch verder te helpen bij digitale onderwijsinnovatie. Vanuit Hogeschool Inholland wordt een aantal showcases gepresenteerd ter inspiratie en kun je direct de juiste mensen spreken uit de EdTech Community om verder te komen met Rudy Nicola als dagvoorzitter. 

Line-up EdTech Experience

Sprekers zijn: 

Je gaat naar huis met onder andere antwoord op de vragen: hoe komt een EdTech idee tot leven bij Inholland? Welke valkuilen kun je vermijden? Hoe kom je aan geld voor jouw gewenste digitale toepassing? En met welke tools kun jij direct starten om je onderwijs te flexibiliseren? 

De ochtend wordt afgesloten met een gezonde netwerklunch en rondleiding door de koepelgevangenis door een oud-cipier. Meld je snel aan! Er zijn 70 plekken beschikbaar. 

Aanmelden kan via EdTech Experience Inholland.

Datum en locatie 
Vrijdag 4 november 
09.00 – 13.00 
De Koepel, Koepelplein 1 Haarlem