Haarlem,
27
september
2021
|
14:17
Europe/Amsterdam

Een nieuwe serie over impactvolle momenten tussen studenten en docenten

Ken of ben jij ‘die ene’ student/docent die we zoeken?

dieenedocent

In onze nieuwe serie ‘Die ene student/docent’ staat de verbinding tussen studenten en docenten van onze hogeschool centraal. We zijn benieuwd naar fijne samenwerkingen, waardevolle connecties, en bijzondere verhalen die we online mogen delen. Heb je direct een naam van een bepaalde docent/student in gedachten? Of wellicht een groep studenten waar je aan denkt? Aarzel dan niet om je op te geven en jouw verhaal met ons te delen.

Voor deze serie interviewen we studenten en docenten van Hogeschool Inholland en maken we een mooie fotoreeks. De artikelen met foto’s worden gepubliceerd op Iris en op onze werkenbij-pagina.

Ken of ben jij degene die we zoeken?
Ken jij ‘die ene’ student of docent of ben je er zelf een? Stuur dan een mail naar collega Yael Simhy van het team strategisch werkgeversmerk en arbeidsmarktcommunicatie. We nemen persoonlijk contact met je op. We bellen je en vervolgens ontvang je een mail met een briefing met onder andere de opzet van het interview, planning en onze tips & tricks over het geven van een interview.

Waarom arbeidsmarktcommunicatie?
Onze hogeschool wil in 2022 behoren tot één van de beste onderwijswerkgevers. Om dit te bereiken werken we aan een onderscheidend, krachtig en consistent werkgeversmerk. Een merk dat onze toekomstige collega's aanspreekt en waar onze huidige collega's trots op zijn. Draag jij jouw steentje bij als ambassadeur van Hogeschool Inholland? We horen graag van je.